2015-09-02 17:35:37
Φωτογραφία για Η κατάρα των... 48,2 cm! Προικισμένος, αλλά δυστυχής - Εικόνες σοκ...
Ο Ρομπέρτο Εσκιβέλ Καμπρέρα ζει ένα δράμα, καθώς δεν μπορεί να περπατήσει άνετα, να εργαστεί, ούτε καν να γονατίσει στην εκκλησία για να προσευχηθεί. Για σχέση δε, ούτε λόγος. Το πρόβλημά του είναι ότι το "όπλο"  του φτάνει τα 48,2 εκατοστά!

Η παγκόσμια ακαδημία ρεκόρ αναγνώρισε ότι είναι ο «μεγαλύτερος», ωστόσο το βιβλίο Γκίνες δεν μπορεί να κάνει το ίδιο, καθώς δεν διαθέτει σχετική κατηγορία, όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι.

Ο 52χρονος Μεξικανός κατοικεί στην πόλη Σαλτίγιο στο βορειοανατολικό τμήμα του Μεξικού, ζώντας όμως στο κοινωνικό περιθώριο, αφού όλοι τον αποφεύγουν. Φίλους δεν έχει, καθώς του κόλλησαν τη ρετσινιά του «τέρατος». Ούτε οι γυναίκες τον πλησιάζουν, όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος σε μεξικάνικη εφημερίδα. «Το π... μου τις τρομάζει» λέει με απόγνωση.

Ζει μια κόλαση

Η μοναξιά όμως δεν είναι ο μοναδικός «σταυρός» που κουβαλά. Η καθημερινή ζωή του είναι μια κόλαση
. Τα χρήματα που παίρνει με τη μορφή κοινωνικού επιδόματος δεν φτάνουν ούτε για να αγοράσει τα απαραίτητα. Γι' αυτό αναγκάζεται να αναζητεί τροφή στους κάδους σκουπιδιών. Δεν μπορεί να δουλέψει, καθώς το εξωπραγματικό πέος του του δημιουργεί πρόβλημα όταν περπατάει. Φτάνει έως κάτω από το γόνατο, γεγονός που τον εμποδίζει να γονατίζει. Για να πιστοποιήσει το μέγεθος απευθύνθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Η ακτινοσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε επιβεβαίωσε ότι το όργανό του είναι «αυθεντικό», ενώ η περίμετρός του υπολογίζεται στα 25,4 εκατοστά.

Ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το πραγματικό μήκος  του είναι 15,24 εκατοστά, ενώ τα υπόλοιπα 32,96 αποτελούνται από δέρμα. Πλέον μόνο δύο όνειρα έχουν απομείνει στον Ρομπέρτο Εσκιβέλ Καμπρέρα. Θέλει να τον αναγνωρίσει το κράτος ως ανάπηρο προκειμένου να λαμβάνει περισσότερα χρήματα αλλά και να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του μπαίνοντας στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δεν μπορώ να εργαστώ και επιθυμώ οι Αρχές να με αναγνωρίσουν ως ανάπηρο και να με στηρίξουν» δήλωσε στην εφημερίδα «Vanguardia» προτού μάθει ότι Γκίνες δεν «βλέπει». Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ