2015-09-06 17:29:23
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ!
Η Εθνική Ελλάδας μπήκε με το... δεξί στο Eurobasket 2015 και πλέον ψάχνει το 2-0 κόντρα στην Κροατία. Στις 22:00 το τζάμπολ του αγώνα με τηλεοπτική μετάδοση από ANT1 & OTE Sport 4HD.

Τα Σκόπια ήταν απλά το πρώτο εμπόδιο. Ξεπεράστηκε με… 20άρα και πλέον η Ελλάδα ψάχνει το επόμενο βήμα κόντρα στην Κροατία. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει και ο βασικός λόγος είναι πως οι διεθνεί μας θα παίξουν... εκτός έδρας, αφού ο Όμιλος διοργανώνεται στο Ζάγκρεμπ. Έτσι κι αλλιώς, όμως, οι Κροάτες είναι καλύτερη ομάδα από την ΠΓΔΜ. Για την ακρίβεια, μαζί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι τα δύο φαβορί για την πρωτιά, συνεπώς γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το αποψινό παιχνίδι θα κρίνει πολλά.

Αγωνιστικά, ο Φώτης Κατσικάρης δεν έχει καμία απουσία και το μόνο που σκέφτεται είναι η νίκη και η βελτίωση των παικτών του, αφού το ζητούμενο για την "γαλανόλευκη" είναι να παρουσιάζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Αντίθετα, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος αποχώρησε με διάσειση από την πρεμιέρα κόντρα στη Σλοβενία, όπως σας ενημερώσαμε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ