2015-09-26 10:57:04
Φωτογραφία για ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 5ης ΑΓ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Η Nova ανακοίνωσε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της 5ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Η Super League συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και τα κανάλια Novasports, θα προσφέρουν τα πάντα στους φιλάθλους γύρω από την αγαπημένη τους ομάδα και το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το τριήμερο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου – Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τη μεγάλη αναμέτρηση Ατρόμητος – ΠΑΟΚ, την έξοδο της ΑΕΚ, καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια για την 5η αγωνιστική (https://youtu.be/Dkl09Q-0Ykc). Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε στο παρακάτω link http://www.novasports.gr/match-promo/superleague05.


Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά και Γιώργου Αργυρόγλου. Νωρίτερα στις 16:00 η ΑΕΛ Καλλονής θα αναμετρηθεί με τον Παναιτωλικό, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Άκη Κουζούλη. Στις 18:15 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν το παιχνίδι Ηρακλής – Skoda Ξάνθη σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Παναγιώτη Στεφάνου και Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Το δεύτερο μέρος της 5ης αγωνιστικής ξεκινάει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα στις 16:00 οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν στο «Απόστολος Νικολαϊδης» τον Πλατανιά. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Σπύρου Δημολίτσα.

Στις 18:15 θα ακολουθήσουν δύο αναμετρήσεις. Ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Διονύση Στρούμπου. Ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό με τον αγώνα να προβάλλεται από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου και Μανώλη Βογιατζάκη.

Στις 20:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Ατρόμητος - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Κωστή Μπότσαρη.

Τέλος, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου θα μεταδοθεί στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Βέροια - ΑΕΚ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Παναγιώτη Στεφάνου και Μανώλη Βογιατζάκη.

«Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά»

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου μετά το τέλος του βραδινού αγώνα στις 22:30 θα προβληθεί στα Novasports 2 και Novasports 2 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Ηλία Βλάχο και Αντώνη Καρπετόπουλο με τον σχολιασμό και το ρεπορτάζ από τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν, αλλά και το ρεπορτάζ για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στις 18:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 20:30, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

Επίσης, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 22:30 θα προβληθεί από το Novasports 24 HD η εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, όπου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να ενημερωθούν μέσα σε μία ώρα για όλα όσα θα έχουν διαδραματιστεί στα γήπεδα της Super League. Τέλος, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 21:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή με όλο το ρεπορτάζ από τον αγώνα της Βέροιας και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Η Super League στο Novasports.gr

Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 5η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr, τον αγώνα Πανιώνιος - Πανθρακικός (Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, 18:15). Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν οι αγώνες Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, 20:30), Παναθηναϊκός - Πλατανιάς (Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, 16:00), Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, 20:30) και Βέροια – ΑΕΚ (Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, 19:30 οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Επίσης, όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag της κάθε αναμέτρησης. Για την 5η αγωνιστική τα hashtag είναι τα εξής: ΑΕΛ Καλλονής - Παναιτωλικός: #AELKPAN, Ηρακλής – Skoda Ξάνθη: #IRAXANT, Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: #OLYPAS, Παναθηναϊκός – Πλατανιάς: #PANPLAT, Πανιώνιος – Πανθρακικός: #PANTHPGSS, Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης: #LEVAST, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: #ATRPAOK, Βέροια – ΑΕΚ: VERAEK.

Για περισσότερα σχετικά με την 5η αγωνιστική της Super League:

α. Αναλυτικά στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr (novasports.gr/WebTV).

β. Live κάλυψη των αγώνων στα Social Media των καναλιών Novasports (novasports.gr/Facebook, novasports.gr/Twitter).

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ