2012-05-08 22:13:42
Φωτογραφία για Ολυμπιακός:Στόχος το 40ο πρωτάθλημα
Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη νέα επετειακή φανέλα για το φετινό νταμπλ, η οποία θα αναγράφει την ατάκα... "Άντε Γειά"! Τι είπαν οι Μιραλάς, Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος

Στην επίσημη μπουτίκ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, "Red Store", πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας επετειακής φανέλας των νταμπλούχων Ελλάδας.

Η εμφάνιση θα αναγράφει την ατάκα "Άντε Γεια" και την συγκεκριμένη θα την φορέσουν οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε στην φιέστα που θα γίνει την Τετάρτη (9/5) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο φιλικό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης, τονίζοντας τα εξής:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που όπως και πέρυσι είμαι παρών σε αυτή την εκδήλωση. Εύχομαι να είμαι εδώ και του χρόνου, για να πανηγυρίσουμε τίτλους και την επόμενη σεζόν

Είναι μία πολύ ωραία φανέλα, επετειακή και ξεχωριστή, η οποία έχει την σημασία της. Στόχος μας είναι να μπει και το 4ο αστέρι, κατακτώντας του χρόνου το 40ο μας Πρωτάθλημα.


Είναι κάτι το οποίο το θέλει ο κόσμος μας, όπως και εμείς. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς".

 Στη συνέχεια μίλησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος υποστήριξε πως σημασία κάθε χρόνο έχει να επιτυγχάνονται οι στόχοι που θέτει η ομάδα:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το 39ο πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο οι επιτυχίες και οι τίτλοι, και αυτό που έχει πρωταρχική σημασία είναι να υλοποιούνται οι στόχοι της ομάδας.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη φανέλα και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της ομάδας θ’ ανταποκριθεί και θα την κάνει και αυτή δικιά του Το βασικό είναι να υπάρξει συνέχεια στις επιτυχίες της ομάδας και να μπορούμε να πανηγυρίζουμε και τα επόμενα χρόνια.

Πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία και να μπορούμε να προσφέρουμε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας, που μας πιστεύει και μας στηρίζει διαρκώς.

Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν κι άλλες ανάλογες, αλλά και ακόμα καλύτερες στιγμές για τον Ολυμπιακό…".

 Τελευταίος μίλησε ο Κέβιν Μιραλάς, που δέχτηκε το πείραγμα του αρχηγού των "ερυθρολεύκων", Βασίλη Τοροσίδη:

"Είναι μία πολύ ωραία εκδήλωση. Η επετειακή φανέλα είναι πολύ καλή και ελπίζω του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ, εγώ ο "Τόρο" και ο Αβραάμ, για να παρουσιάσουμε τη νέα φανέλα.

Επίσης μαζί με τους δύο συμπαίκτες μου θα χαρίσουμε από μια φανέλα στους πρώτους 100 που θα προμηθευτούν την συλλεκτική εμφάνιση", είπε χαρακτηριστικά ο Βέλγος για να τον πειράξει ο Τοροσίδης λέγοντας χαριτολογώντας... "Ναι, αλλά θα πληρώσει ο Μιραλάς!".

Η επετειακή φανέλα για το νταμπλ της σεζόν 2011-2012

Οι Μιραλάς, Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος με συλλεκτικό T-shirt για το φετινό νταμπλ
 
notosspor
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μάθημα μεθόδου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μάθημα μεθόδου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ