2015-10-17 13:44:06
Φωτογραφία για Τεχνικές εργασίες σε τμήματα του οδικού δικτύου Μαγνησίας
Σημαντικές παρεμβάσεις τεχνικής φύσης υλοποιήθηκαν κατά την τρέχουσα εβδομάδα από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων σε τμήματα του οδικού δικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε αποκατάσταση φθορών του οδοστρώματος από καταπτώσεις καθώς και καθαρισμός χανδάκων στους οδικούς άξονες Χάνια – Ζαγορά και Χάνια –Δράκεια. Η άμεση άρση των ανωτέρω καταπτώσεων κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να αποκατασταθεί η προσπελασιμότητα στο οδικό δίκτυο του νομού, ιδίως μετά την επιβάρυνση που προέκυψε από τα πρόσφατα και συχνά φαινόμενα έντονων βροχοπτώσεων. Σε συνέχεια του καθαρισμού χόρτων που διενεργείται με αμείωτο ενδιαφέρον στο σύνολο των οδικών αξόνων αρμοδιότητας των ΠΕΜΣ, κοπή χόρτων υλοποιήθηκε και στον οδικό άξονα Αλμυρός – Κωφοί, με τις εργασίες να συνεχίζονται μέχρι τους Κοκκωτούς την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος, αποκαταστάθηκε η βλάβη που διαπιστώθηκε σε στύλους ηλεκτροφωτισμού της επαρχιακής οδού Βόλου-Αγριάς στη θέση Γορίτσα.

Με τις παραπάνω παρεμβάσεις οι αρμόδιες υπηρεσίες διασφαλίζουν την ομαλή και διαρκή παροχή προς τους πολίτες του αγαθού της οδικής προσβασιμότητας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ