2012-05-09 08:21:03
Φωτογραφία για Ο Σουμι μιλα για την Βαρκελωνη...
Ο Μίκαελ Σουμάχερ τόνισε πως η Βαρκελώνη δεν ταιριάζει πλήρως στη Mercedes, αλλά και ότι οι Γερμανοί συνεχίζουν να δουλεύουν, παρά ταύτα, ενόψει του Γκραν Πρι της Ισπανίας.

Για το πρώτο Γκραν Πρι της σεζόν επί ευρωπαϊκού εδάφους προετοιμάζονται ομάδες και πιλότοι της Formula1, καθώς σειρά στο καλεντάρι έχει αυτό της Ισπανίας. Έτσι, στη Mercedes συνεχίζουν τη δουλειά, παρά το ότι δεν τους ταιριάζει πλήρως η πίστα της Βαρκελώνης, όπως δήλωσε ο Μίκαελ Σουμάχερ.

«Αφού ολοκληρώσαμε το πρόγραμμα των δοκιμών στο Μούτζελο, τώρα οδεύουμε στην έναρξη της ευρωπαϊκής σεζόν στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα. Το θετικό με τις δοκιμές είναι ότι μπορέσαμε να συγκεντρωθούμε στις εξελίξεις που στοχεύαμε να κάνουμε. Αυτό θα μας δώσει μια καλή βάση για περισσότερες εξελίξεις, ακόμα κι αν αυτές δεν είναι για τον ερχόμενο αγώνα.

Η Βαρκελώνη είναι μια πίστα που έχουμε οδηγήσει εκτενώς και αυτός είναι ο λόγος που ξέρουμε ότι τα χαρακτηριστικά της δε μας ταιριάζουν πλήρως. Αλλά θα πάμε εκεί και θα κάνουμε το καλύτερο και την ίδια στιγμή συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τα πράγματα που έρχονται», είπε ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.
kartgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ