2012-05-09 09:11:58
Φωτογραφία για «ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ Ο ΝΤΟΜΙΝΓΚΟΣ»
Το αίσιο τέλος στην υπόθεση του αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού φαίνεται πλέον πολύ κοντά, με τον Ντομίνγκος Πασιένσια να αποτελεί το μεγάλο φαβορί, με Φήμες από την Πορτογαλία να αναφέρουν πως τις επόμενες 48 ώρες ο 43άχρονος προπονητής θα βρίσκεται στην Ελλάδα!

Σύμφωννα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί τον πρώτο στόχο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων Ελλάδας, ενώ στην πρώτη διερευνητική κρούση προς τον Ντομίνγκος το έδαφος ήταν… πρόσφορο!

Το μόνο που απομένει, σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι να έρθει ο Ντομίνγκος στην Αθήνα, ώστε να έχει απευθείας συζητήσεις με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και να συμφωνήσει για τα επόμενα (πιθανότατα) δυο χρόνια.

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι διαρρέουν τις τελευταίες ώρες πως ο Ντομίνγκος θα έρθει στην χώρα μας μέσα στις επόμενες 48 ώρες, αλλά από πλευράς Ολυμπιακού, δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, έχουν συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον Πορτογάλο τεχνικό, θεωρώντας πως μπορεί να αποτελέσει «νέο Βαλβέρδε», ωστόσο όλα είναι ανοικτά, καθώς ολοκληρώνεται και η Πριμέρα Ντιβιζιόν, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για προπονητή από την Ισπανία, ωστόσο πολύ δύσκολα ο Ντομίνγκος Πασιένσια θα χάσει στο… νήμα από κάποιον άλλον συνάδελφό του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ