2012-05-09 09:10:03
Φωτογραφία για Θα άρει τις υπογραφές της υποτέλειας το θρασύτατο μνημονιακό ζεύγος;..
Γράφει ο Αιας

Παρότι ζαλισμένοι από τους …κεραυνούς της κάλπης, οι χρεωκοπημένοι εγχώριοι υπεργολάβοι των διεθνών τοκογλύφων εξακολουθούν... να μην ακούνε τα βογκητά της κοινωνίας και να μην αντιλαμβάνονται ότι, ο λαός δεν αντέχει άλλο το καθεστώς του ολέθριου Μνημόνιου.

Με φτηνά, αλλά απύθμενης θρασύτητας επικοινωνιακά κόλπα επιχειρούν ωμή και κατ' ουσίαν πραξικοπηματική παραχάραξη της λαϊκής ετυμηγορίας. Στόχος τους να παγιδευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, από την προβοκατόρικη πρόταση να συμμετάσχει σε μια -άκουσον, άκουσον- φιλομνημονιακή κυβέρνηση, εθνικής ενότητας ή κάτι τέτοιο, όταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υποστεί συντριβή στις εκλογές της Κυριακής.

Καταπέλτης ήταν η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα. Κυριολεκτικά αποκάλυψε, διασύροντας το μνημονιακό ζεύγος και τους πατρώνες του, ΣΕΒ και λοιπούς συνεργάτες των Τροικανών: «Ξεκαθαρίζουμε ότι όσα επικοινωνιακά κόλπα και να σκαρφιστούν δεν υπάρχει περίπτωση να επαναφέρουμε από το παράθυρο όσα έφερε από την πόρτα ο λαός. Δεν μας αφορά κάτι τέτοιο. Αν ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς έχουν ειλικρινά μετανιώσει για τις κατστροφικές τους επιλογές, τούς καλώ μέχρι αύριο που θα τους συναντήσω να στείλουν επιστολή προς ΕΕ και ΔΝΤ που να αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις τους. Αν δεν το πράξουν τους καλώ τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ