2012-05-09 09:14:02
Φωτογραφία για Αναγνώστης: Και όμως μας ψεκάζουν
Ας απαντήσει λοιπόν η Πολεμική Αεροπορία στα εξής ερωτήματα που μας καίνε όσον αφορά τους «ψεκασμούς» αντί να βγάζει μια ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου:Από πότε επιτρέπεται να πετά ένα αεροπλάνο πάνω από πόλη όταν σε περίπτωση ατυχήματος θα υπάρχει μεγάλος αριθμός νεκρών από τα συντρίμμια?

Γιατί όταν γίνονται οι λεγόμενοι «ψεκασμοί» τα αέρια μένουν στον ουρανό για ώρες και φτιάχνουν κάτι σαν «κουρτίνα»?

Γιατί τα αέρια αυτά μένουν για 2-3 ώρες στον ουρανό, χειμώνα-καλοκαίρι που η θερμοκρασία έχει διαφορές?

Γιατί πχ. Κοντά στην Σπάρτη (Πάρνωνας) που υπάρχει «διάδρομος» πτήσεων, κανένα από τα αεροπλάνα που πετάνε δεν αφήνει ουρά για παραπάνω από πέντε λεπτά χειμώνα-καλοκαίρι?

Γιατί όταν γίνονται οι υποτιθέμενοι «ψεκασμοί» δε γίνονται από ένα αεροπλάνο αλλά από δεκάδες συνολικά, που πετάνε μάλιστα το ένα πολύ κοντά στο άλλο, ανά δύο ή και τρία?


Γιατί στην Αθήνα τα αεροπλάνα που αφήνουν αυτές τις γραμμές εμφανίζονται ΟΛΑ πάνω από την Πάρνηθα προς Υμηττό και στη Σαλαμίνα από Υμηττό προς Πάρνηθα?

Γιατί αυτές οι πτήσεις γίνονται συγκεκριμένες μέρες και όχι κάθε μέρα? Ποιος καθορίζει ποιες μέρες τα αεροπλάνα πετούν πάνω από πόλη?

Την πρωτομαγιά στην Αθήνα είχαμε έναν υπέροχο καταγάλανο ουρανό. Στις έξι το απόγευμα πέρασαν πάνω από είκοσι αεροπλάνα και ψέκασαν δυτικά. Σε δύο ώρες είχε συννεφιά.

Ξυπνάτε και αρχίστε να βλέπετε τον ουρανό. Δε γίνεται δέκα μέρες όλα να είναι καλά και να μη πετάει ούτε μύγα και ξαφνικά με τον ίδιο καιρό να περνούν είκοσι αεροπλάνα πάνω από την Αθήνα και ΟΛΑ να αφήνουν τις ίδιες γραμμές. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ !!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ