2012-05-09 09:24:00
Φωτογραφία για 20 εκ. ΕΥΡΩ ΤΟ... ΛΑΧΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Ο Ολυμπιακός έχει την ηρεμία του πρωταθλητή και τα σίγουρα χρήματα από την συμμετοχή του στο Champions League της νέας περιόδου, ενώ πέρα από τα 20-25 εκ. ευρώ ίσως προκύψουν έσοδα άλλων 20 εκ. ευρώ!

Το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για τους παίκτες του Ολυμπιακού, είναι λίγο - πολύ γνωστό... Παίκτες οι οποίοι μπορούν να φέρουν αρκετά χρήματα στην ομάδα, ενώ οι ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει ήδη τα έσοδα του Champions League, ύψους 20-25 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με τη εφημερίδα «Γάτα», όμως είναι πολύ πιθανό σε αυτά να προστεθούν και αρκετά άλλα από πωλήσεις παικτών, αν και εφόσον αυτές πραγματοποιηθούν, είναι πιθανό να αποφέρουν ένα ποσό το οποίο θα αγγίζει περίπου τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Κάποιοι από αυτούς είναι οι Μιραλάς, Τζιμπούρ, Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Βέβαια οι συγκεκριμένοι παίκτες αποτελούν πρωτοκλασάτα στελέχη της αρχικής ενδεκάδας και δύσκολα οι ερυθρόλευκοι θα επιλέξουν να αποχωριστούν έστω και έναν από αυτούς, πόσο μάλλον και τους τέσσερις.


Πάντως, αν πωληθούν οι παραπάνω μπορούν να φέρουν στον σύλλογο έσοδα τουλάχιστον 20 εκ. ευρώ, ενώ αν αποχωρήσουν δύο από αυτούς μπορεί να πιάσουν σχετικά εύκολα τη μισή τιμή, δηλαδή 10 εκ. ευρώ.

Τέλος, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι το ποιοτικό ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αρκετά μεγάλο και μπορεί να αποχωρήσει και κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής με σχετικά υψηλή τιμή στο χρηματιστήριο. Ένας από αυτούς είναι και ο Χοσέ Χολέμπας που – ενώ τονίζει πως όλα είναι υπέροχα για εκείνον στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό – δεν θα έλεγε όχι σε μια καλή πρόταση από παραδοσιακά μεγάλη ομάδα της Γερμανίας, ενώ υπάρχουν φήμες πως οι νταμπλούχοι κοιτούν για παν ενδεχόμενο και περιπτώσεις αριστερών μπακ – χαφ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ