2012-05-09 09:24:03
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ
Συνεδριάσει εκτάκτως, στις 12 το μεσημέρι, η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί για τις πολιτικές εξελίξεις, το εκλογικό αποτέλεσμα και την πορεία του κόμματος.

Απαντώντας χθες στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Σαμαράς προανήγγειλε τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού κεντροδεξιού μετώπου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να απευθύνει προσκλητήριο προς στελέχη που έχουν βρεθεί εκτός κόμματος.

Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», είχε υπογραμμίσει την ανάγκη επανασυσπείρωσης όλων των δυνάμεων της κεντροδεξιάς, ανεξάρτητα από το αν θα σχηματιστεί κυβέρνηση ή θα οδηγηθούμε ξανά σε εκλογές.

Ερωτηθείς εάν η πρόταση για επανασυσπείρωση του κόμματος αφορά και τους κ.κ. Μάνο, Καρατζαφέρη και Καμμένο, καθώς και την κ. Μπακογιάννη, διευκρίνισε ότι απευθύνεται σε όλες τις δυνάμεις και περιλαμβάνει «όσους επιθυμούν». «Δεν θέλω να κάνω ονομαστικό προσκλητήριο. Όσοι μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα, πρέπει να είναι ευπρόσδεκτοι», σημείωσε.


Πρωτοβουλία για επανένωση της δεξιάς παράταξης, αφού προηγουμένως συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά και εξασφαλίσει τη συγκατάθεσή του, προανήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης.

Τέλος, και ο Γιώργος Κοντογιάννης, μέχρι πρότινος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, δήλωσε πως «είναι εποχή για συγκλίσεις των δυνάμεων και όχι για διαιρέσεις», χωρίς όμως να διευκρινίζει σε ποιες δυνάμεις αναφέρεται.

apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ