2012-05-09 10:21:03
Φωτογραφία για Έξυπνη εφαρμογή εντοπίζει εξαφανισμένα παιδιά
Μία εφαρμογή που βοηθά τους γονείς να βρουν τα παιδιά τους, που για οποιονδήποτε λόγο δεν γύρισαν σπίτι, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και ήδη έχει βοηθήσει στον εντοπισμό ενός 14χρονου παιδιού από την Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών Όταν το 14χρονο αγόρι εξαφανίστηκε από το σπίτι του, η μητέρα του χρησιμοποίησε την εν λόγω εφαρμογή που ονομάζεται Family Tracker.

"Μπορείς να δεις πού βρίσκονται οι αγαπημένοι σου, χωρίς να τους ενοχλείς ή να τους παίρνεις τηλέφωνο", δήλωσε ο Roberto Franceschetti της εταιρείας LogSat, που δημιούργησε το Family Tracker.

Η εφαρμογή έχει ήδη περισσότερους από 100.000 θαυμαστές παγκοσμίως.

"Με μία απλή περιγραφή, μπορεί κανείς να εντοπίσει την τοποθεσία όπου βρίσκονται τα πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν για ένα διάστημα δύο εβδομάδων, που προηγήθηκε της ημέρας που δηλώθηκε η εξαφάνιση στην υπηρεσία", πρόσθεσε ο ίδιος.

Η μητέρα του 14χρονου, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, είπε ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την εφαρμογή, όχι για να παρακολουθεί το παιδί της, αλλά γιατί η συμβολή της ήταν τόσο μεγάλη, όταν χρειάστηκε να το εντοπίσει.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ