2012-05-09 10:30:09
Φωτογραφία για Κακοποιοί από την Αμαλιάδα στο μακελειό της Καλαμάτας!
Κακοποιοί και από την Αμαλιάδα απαρτίζουν τη σπείρα των ενόπλων που διέπραξαν προχθές τη ληστεία στο υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην Καλαμάτα, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και ένας ληστής.

Αυτό προκύπτει από τις έρευνες που διενεργεί η Αστυνομία σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση, έχουν καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα σχετικά με τη δράση των κακοποιών και όπως όλα δείχνουν, κακοποιοί από την Αθήνα, αλλά και από άλλες πόλεις της επαρχίας, οργανώνουν σπείρες και προχωρούν από κοινού σε αξιόποινες πράξεις, κυρίως σε σημεία της επαρχίας, τα οποία θεωρούν ότι είναι πιο εύκολο να ?χτυπήσουν? και ταυτόχρονα πιο εύκολο να βρουν τρόπους διαφυγής.

Από Αθήνα, Αμαλιάδα και Ευρυτανία

Όπως προκύπτει από τις έρευνες, τουλάχιστον πέντε κακοποιοί συμμετείχαν στην αιματηρή ληστεία της Καλαμάτας με λεία 90.000 ευρώ, οι οποίοι αφού πρώτα λήστεψαν την τράπεζα, λίγες ώρες αργότερα πυροβόλησαν τους αστυνομικούς που τους εντόπισαν σε διαμέρισμα της Καλαμάτας στην οδό Ευριπίδου.


Από τις έρευνες που έχουν γίνει, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το διαμέρισμα στο οποίο είχαν καταφύγει οι κακοποιοί είχε ενοικιασθεί πριν από ένα χρόνο περίπου, από σεσημασμένο κακοποιό που δρούσε στην περιοχή της Αθήνας και ο οποίος είχε μεταφέρει την εγκληματική του δράση στη Μεσσηνία. Όπως διαπιστώθηκε, ένα ακόμη μέλος της σπείρας, προέρχεται από την Αθήνα, όπου και πάλι είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε ληστείες και οι άλλοι τρεις κακοποιοί που είναι σεσημασμένοι, προέρχονται από την Αμαλιάδα και την Ευρυτανία.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σαμαράς ο… χορτοφάγος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σαμαράς ο… χορτοφάγος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ