2012-05-09 10:33:02
Φωτογραφία για ΕΝΤΟΣ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ...4 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
Προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό είναι το θέμα του προπονητή, ωστόσο σε πρώτο πλάνο παραμένουν και οι ανανεώσεις των συμβολαίων Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα απαντήσουν οι Όλοφ Μέλμπεργκ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Φρανσουά Μοντέστο και Μάρκο Πάντελιτς για το αν αποδέχονται τις προτάσεις που τους έχουν κατατεθεί για να παραμείνουν στον Ολυμπιακό.

Στις εν λόγω προτάσεις προβλέπεται μείωση της τάξεως του 30%, καθώς η φορολογία για τους ποδοσφαιριστές έχει φτάσει πλέον στο 40%, και όλα είναι πλέον… ρευστά!

Στον Όλοφ Μέλμπεργκ έχει προταθεί 1 εκατομμύριο ευρώ συν κάποια μπόνους, στον Μοντέστο ένα ποσό κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ συν μπόνους, στον Αριέλ Ιμπαγάσα ένα ποσό αρκετά μικρότερο από το 1 εκατομμύριο ευρώ που έχει να λάβει, ενώ στον Μάρκο Πάντελιτς προσφέρονται περίπου 350 χιλιάδες ευρώ.

Για την ώρα ο Μέλμπεργκ δείχνει θετικός στο να αποδεχτεί την πρόταση, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιος από την… τετράδα να αποχωρήσει για κάποια χώρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ