2015-10-21 08:34:13
Φωτογραφία για ΒΟΥΖΑΣ : ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ
Στην ατυχία, που... χτύπησε την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία δέχθηκε την ισοφάριση στο 93ο λεπτό από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στάθηκε ο Βασίλης Βούζας.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων μετά τη λήξη της αναμέτρησης για την τρίτη αγωνιστική του Youth League, τόνισε ότι ο Θρύλος δείχνει σε κάθε παιχνίδι ανταγωνιστικό πρόσωπο, σημειώνοντας ότι παιχνίδι – κλειδί για την πρόκριση θα είναι ο επαναληπτικός με τους Κροάτες στο Ρέντη.

Συγκεκριμένα ο Βούζας είπε:

«Αξίζαμε τη νίκη. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι σ’ ένα γήπεδο που παίζεις πολύ δύσκολα ποδόσφαιρο. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα και συγχαρητήρια. Έπαιξαν με 22 λεπτά με παίκτη λιγότερο και είναι κρίμα γι’ αυτούς να δεχόμαστε γκολ στο τελευταίο λεπτό και να χάνουμε τους τρεις βαθμούς. Για ακόμη μια φορά ήμασταν άτυχοι. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Κλειδί για εμάς είναι το επόμενο παιχνίδι με την Ντιναμό στον Πειραιά. Εάν το κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα. Βλέπουμε πως θα παίξουμε την πρόκριση με την ομάδα και θέλω σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Προχωράμε. Ο Ολυμπιακός δείχνει σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι πόσο ανταγωνιστικός είναι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ