2012-05-09 11:02:00
Φωτογραφία για ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΧΙΟ!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Χίο, σήμερα στις 17:00 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος, η οποία θα κρίνει και τον τροπαιούχο.

Οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να κάνουν το πρώτο βήμα για το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, ελπίζοντας ότι ο κόσμος που θα γεμίσει το κολυμβητήριο θα φύγει ευτυχής για τη φιέστα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Για την ομάδα που θα κάνει το 1-0 θα απομένει ακόμα μία νίκη για να προκριθεί στους τελικούς.

Ο λαός του Θρύλου αναμένεται να γεμίσει το κολυμβητήριο και μάλιστα οι άνθρωποι ότι του Ολυμπιακού πιστεύουν ότι θα έχει περισσότερο κόσμο και από το παιχνίδι της 5ης Μαρτίου, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι είχαν νικήσει με 10-2, διότι θα δώσουν το «παρών» και οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, οι περίφημοι «Delije», οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι και έπειτα θα μεταφερθούν στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη φιέστα του Θρύλου για την κατάκτηση του νταμπλ.


Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι ερυθρόλευκοι περιμένουν απόλυτα προετοιμασμένοι την Χίο, είτε με τον Ράτζεν ή χωρίς. Η διαμόρφωση της χρονιάς είναι τέτοια που στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να ξέρουν πως αποδίδει η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη σε μεγάλα ματς, αφού δεν έχει παίξει τέτοιο με τον νέο προπονητή της.

Η ενημέρωση ωστόσο από την Χίο για τον Ράτζεν, αναφέρει ότι δεν προπονείται από τότε που χτύπησε με τον ΠΑΟΚ και δεν πρόκειται να παίξει σήμερα, αλλά ούτε και στο ματς του Ιωνικού κολυμβητηρίου την Παρασκευή, στις 19:00.

Αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι, θα γίνει την Κυριακή, στις 16:00, στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ