2012-05-09 15:12:39
Φωτογραφία για Με τα κουβαδάκια (της Εντολής) στην παραλία της χρεοκοπίας  Διαβάστε περισσότερα: http://ellinikh-odysseia.blogspot.com/2012/05/blog-post_5905.html#ixzz1uNEpJ27B  Under Creative Commons License: Attribution
Αν κατάλαβα καλά, ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιεί την εντολή που έλαβε χθες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για προεκλογικές ζυμώσεις ενόψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Διαφορετικά, ποιος ο λόγος να την πηγαίνει από χθες… βόλτα σε κόμματα και πρόσωπα που δεν κατόρθωσαν να μπουν στη Βουλή;

Αν δεν κάνω λάθος, η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης δίδεται προκειμένου να διερευνηθεί αν αυτή η κυβέρνηση (με τα πρόσωπα, τα προγράμματα και όλα τα σχετικά) μπορεί να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Ο κ. Τσίπρας είδε μεν πρώτο τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη, αλλά μετά έφαγε ένα ολόκληρο απόγευμα για συναντήσεις με τους Οικολόγους Πράσινους και την πρόεδρο της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη.

Επέλεξε δηλαδή να έλθει πρώτα σε επαφή με κάποιους που ΔΕΝ διαθέτουν έδρες στη Βουλή και επομένως ΔΕΝ μπορούν να τον βοηθήσουν με την ψήφο τους, όσον αφορά στην εξασφάλιση της Δεδηλωμένης.


Παίζοντας μικροπολιτικά παιχνίδια, αλλοίωσε από την πρώτη στιγμή και αυτό το νόημα της διερευνητικής εντολής - ουσιαστικά κατάργησε την έννοια της Δεδηλωμένης.

Μετά, κουρασμένος, πήγε για ύπνο και συνεχίζει σήμερα με συναντήσεις με την… ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλους… φορείς!

Η συμπεριφορά αυτή των καθυστερήσεων και της ολιγωρίας καταδεικνύει πως ο κ. Τσίπρας παίζει με τα κουβαδάκια του στην παραλία της άτακτης χρεοκοπίας.

Σε όλον τον κόσμο, οι σοβαροί και υπεύθυνοι ηγέτες φροντίζουν να κρατούν στα χέρια τους την εντολή όσο το δυνατόν λιγότερο.

Διαβάστε ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ : http://ellinikh-odysseia.blogspot.com/2012/05/blog-post_5905.html#ixzz1uNEtlH5U 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ