2012-05-09 16:15:03
Φωτογραφία για «Είναι δύσκολα τα πράγματα»
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και ο Δημήτρης Γόντικας μίλησε για το ρίσκο και τον λίγο χρόνο που υπάρχει. Γόντικας, Αλαφούζος,  Πολέμης και Σωπήλης  η νέα διοικούσα επιτροπή.

Η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού όρισε την Τρίτη 20μελές Διοικητικό Συμβούλιο και σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ συγκροτήθηκε σε σώμα, ενώ υπάρχει και νέα διοικούσα επιτροπή. Η ΠΑΕ με ανακοίνωση της θα ενημερώσει για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η διοικούσα επιτροπή αποφασίστηκε ότι θα είναι τετραμελής και θα την αποτελούν οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης και Λεωνίδας Πολέμης, ενώ ο τελευταίος θα αναλάβει το κομμάτι των διεθνών ζητημάτων που αφορούν την ΠΑΕ. 

«Κατά πόσο ο κόσμος θα ακολουθήσει αυτό το εγχείρημα»

Ο Δημήτρης Γόντικας μετά το τέλος του Δ.Σ. μίλησε για τη συνεδρίαση και άφησε ερωτηματικά για το πόσο θα βοηθήσει ο κόσμος: «Υπάρχουν πολλές δυσκολίες στο εγχείρημα
. Έγιναν οι απαραίτητες στελεχώσεις των οργάνων σήμερα. Είναι σαφείς οι δυσκολίες, οφείλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον σύλλογο. Θα έχουμε αρκετές συνεδριάσεις γιατί είναι αρκετά τα ζητήματα που έχουμε να λύσουμε. Τα προβλήματα μας δεν έχουν λυθεί, το θέμα όμως είναι ότι αν δεν αναλάβει κανείς ρίσκο δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Θα κοιτάξουμε να κάνουνε ότι μπορούμε και να προφυλαχθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα η εικόνα αυτή, του να περισώσουμε δηλαδή ότι μπορούμε. Ένα βασικό ζήτημ είναι κατά πόσο ο ευρύτερος κόσμος του Παναθηναϊκού θα ακολουθήσει το εγχείρημα αυτό. Υπάρχει λίγος χρόνος για να τα λύσουμε όλα. Η πρώτη ανάγνωση προτίθεται να συμπεριλάβει και κάποιες άλλες ποινές στο κομμάτι του Fair Play. Θα κάνουμε συνάντηση με την ΕΠΟ», είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Πρόεδρος της ΠΑΕ είναι ο Δημήτρης Γόντικας, Α' αντιπρόεδρος ο Λεωνίδας Πολέμης, Β' αντιπρόεδρος ο Στράτος Σωπήλης και Γ' αντιπρόεδρος ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ