2012-05-09 18:28:50
Φωτογραφία για Ο Βενιζέλος τα αλλάζει όλα στο ΠΑΣΟΚ...!!!
Αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικές ανατροπές στο ΠΑΣΟΚ που θα αλλάξουν την φυσιογνωμία του, ενόψει των εκλογών που θα γίνουν πιθανότατα μέσα στον Ιούνιο, είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να αλλάξει τα πάντα στο κόμμα ξεκινώντας από το όνομα και το σύμβολο του, μέχρι την ιδρυτική του διακήρυξη.

Παράλληλα θα προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στην ηγετική ομάδα ενώ θα αλλάξει και τις λίστες των υποψήφιων βουλευτών χωρίς να τηρήσει την σειρά εκλογής που προέκυψε την Κυριακή και προσθέτοντας νέα πρόσωπα.

Οι δραματικές ανατροπές στις οποίες θα προχωρήσει εκτιμά ότι θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα του κόμματος στους πολίτες και θα βοηθήσουν να αποκαταστήσει την σχέση του με την κοινωνία που διαταράχθηκε έντονα τα τελευταία δυο χρόνια υπό την ηγεσία Παπανδρέου.


Ο κ. Βενιζέλος θεωρείται βέβαιο ότι θα αλλάξει το όνομα του ΠΑΣΟΚ αλλά και τον πράσινο ήλιο που αποτελεί το έμβλημα του από το 1974 όταν ιδρύθηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου ενώ μέσω έκτακτου Συνεδρίου θα υιοθετηθεί νέα διακήρυξη που ουσιαστικά θα σημάνει την επανίδρυση του κόμματος.

Παράλληλα, στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων δεν θα λάβει υπόψη τη σειρά εκλογής των βουλευτών την Κυριακή που μας πέρασε αλλά θα φτιάξει τις λίστες (καθώς δεν θα υπάρχει σταυρός προτίμησης) με κριτήριο την ικανότητα των υποψηφίων και τις δυνατότητες τους να συμβάλουν στο νέο ξεκίνημα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να βρεθούν σε εκλόγιμες θέσεις ορισμένοι από τους βουλευτές που εξελέγησαν την Κυριακή ενώ αντίθετα θα εκλεγούν πρόσωπα που βρέθηκαν χαμηλότερα σε σταυρούς προτίμησης και νέοι υποψήφιοι.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ