2012-05-09 18:27:03
Φωτογραφία για ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ενωμένοι σαν γροθιά για το 7ο ευρωπαϊκό
Ξεκάθαρη θέση πήρε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας που επιχειρείται παραμονές του Final 4 από μερίδα ηλεκτρονικών ΜΜΕ, για αποπροσανατολισμό της ομάδας από το στόχο της κατάκτησης του έβδομου ευρωπαϊκού.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού τους καταγγέλλει στα εκατομμύρια των φιλάθλων του τριφυλλιού και τονίζει πως διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μας προκαλεί άσχημη εντύπωση, που μόλις λίγα 24ωρα πριν από το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης, κάποιοι ασχολούνται με τα διοικητικά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αντί με την κορύφωση της μεγαλύτερη διασυλλογικής διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Κάποια ηλεκτρονικά ΜΜΕ που αυτοδιαφημίζουν την αντικειμενικότητά τους, συνεπικουρούμενα από συγγενικά τους οπαδικά σάιτ, αποφάσισαν, διαστρεβλώνοντας δηλώσεις, να αποπροσανατολίσουν τόσο την ομάδα και τους αθλητές, όσο και τους φιλάθλους μας από το μεγάλο στόχο, το 7ο ευρωπαϊκό. Τους καταγγέλλουμε στα εκατομμύρια των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στους εμπνευστές του σχεδίου αποπροσανατολισμού, πως ότι κι αν κάνουν διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά για να διατηρήσουν στην Κωνσταντινούπολη το στέμμα του πρωταθλητή Ευρώπης».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ