2012-05-09 18:38:32
Φωτογραφία για TO ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΧΙΟΣ 7-6!
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΝΟ Χίου με 7-6 στον "Πέτρος Καπαγιάροφ", για τον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ, κάνοντας το 1-0 στη σειρά, με τον Βαγγέλη Δελακά να κρίνει το ματς στον παίκτη παραπάνω, με 9'' να απομένουν.

Η ρεβάνς θα γίνει την Παρασκευή στο Ιωνικό κολυμβητήριο (19:00).

Ο χαμηλός ρυθμός της αναμέτρησης βόλεψε τον ΝΟ Χίου, ο οποίος επέστρεψε από το 4-2, ισοφαρίζοντας με περιφερειακά σουτ των in extremis σκόρερ Κατσουλάκη και Γαβαλά, και στη συνέχεια να βάλει το 5-5 με τον Γιώργο Φουντούλη. Η ένταση ήταν πολύ μεγάλη στο παιχνίδι, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε και έφθασε στη νίκη, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Νικόλα Δεληγιάννη και επιδεικνύοντας τον χαρακτήρα πρωταθλητή που έχει αυτή η ομάδα. Τόσο στο 6-5, του Φουντούλη, όσο και στο 7-6 του Δελακά έπαιξε πολύ καλά τον παίκτη παραπάνω και κατάφερε να επικρατήσει.

Οι ερυθρόλευκοι αξιοποίησαν το πλεονέκτημα έδρας, μπροστά σε 600 οπαδούς τους που έδωσαν το "παρών" αλλά και ώθηση στον Ολυμπιακό, ειδικά όταν τα πράγματα γίνονταν δύσκολα. Το άγχος πλέον βρίσκεται στον ΝΟΧ, ο οποίος πρέπει να ισοφαρίσει τη σειρά για να μείνει ζωντανός στην πρόκριση για τους τελικούς.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-0, 1-3, 3-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Μάζης 2, Δελακάς 2, Γιάννης Φουντούλης 1, Μουρίκης 1, Μπλάνης 1.

ΝΟ Χίου:

Ντόσκας 2, Θεοδωρόπουλος 1, Γαβαλάς 1, Κατσουλάκης 1, Γιώργος Φουντούλης 1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ