2012-05-09 18:57:04
Φωτογραφία για Γ.ΚΑΜΠΑΝΗΣ: Αν επανέλθω θα έχουμε νέα τάξη πραγμάτων
Σταματάει να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Γιάννης Καμπάνης μέχρι νεοτέρας Ο Έλληνας επιχειρηματίας τόνισε πως αν επιστρέψει θα είναι με άλλα οικονομικά δεδομένα, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση… Σαββίδη.

«Νομίζω είναι σαφέστατη στο περιεχόμενό της. Αν επανέλθω θα έχουμε νέα τάξη πραγμάτων. Εδώ είμαι, αλλά με νέα τάξη πραγμάτων. Θα υπάρχουν άλλα οικονομικά δεδομένα στη διαπραγμάτευση», τόνισε αρχικά ο υποψήφιος αγοραστής του «δικεφάλου του βορρά» στο «Αθλητικό Metropolis», συμπληρώνοντας:

Για τις συζητήσεις της ΠΑΕ με τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν έχω εικόνα για την περίπτωση Σαββίδη... Γνωρίζω, όμως, τι θα γίνει. Το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Πηγαίνει πάρα πολύ καλά η ομάδα. Ο αυριανός αγώνας είναι καθοριστικός. Την είδα με την ΑΕΚ, μπορεί να παίξει και καλύτερα. Νομίζω ισχύει ότι νηστικό αρκούδι.... δεν περπατάει. Οι παίκτες είναι επηρεασμένοι από τα οικονομικά προβλήματα. Δεν είμαι επηρεασμένος από την καθόλου ευγενική υποδοχή που μου έκαναν, όταν ήρθα την προηγούμενη φορά στην Τούμπα, αλλά δύσκολα θα έρθω πάλι να τη δω στα πλέι οφ, γιατί έχω υποχρεώσεις με τις δουλειές μου».

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ