2012-05-09 19:05:18
Φωτογραφία για Γιατί οι δημοσιογράφοι στον Alpha, θεωρούνται ηλίθιοι... (και ο ρόλος του Σρόιτερ)
Όλη η αλήθεια στο planet-greece

Όταν ο Κοντομηνάς προτείνει την επιχειρησιακή σύμβαση με τις "δελεαστικές" μειώσεις 10% (που όμως είναι στα κρυφά, τουλάχιστον 22%) και αυτοπεριορίζεται επίσης "δελεαστικά" να κάνει απολύσεις από το 5% που δικαιούται στο 1,5%, τότε κάποιος είναι γεναιόδορο αφεντικό ή απευθύνεται σε ηλίθιους εργαζόμενους. Το χειρότερο όμως είναι ότι σε αυτή την προσπάθεια καταλήστευσης και παγίδευσης των εργαζομένων συμμετέχουν και κάποια στελέχη! Καλοπληρωμένα σαν πιστά σκυλιά στα αφεντικά τους, έτοιμα να ρίξουν τους ανθρώπους στους οποίους οφείλουν 100% τα δελτία τους, στον... Καιάδα (όχι της Χρυσής Αυγής - αυτός είναι ακίνδυνος μπροστά στην πονηριά των στελεχοδιευθυντών).

Επανειλλημένα, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουμε δεχθεί στο planet-greece, ο διευθυντής ειδήσεων, Βασίλης Παπαδρόσος, προχώρησε λεκτικά σε προτροπή των δημοσιογράφων να υπογράψουν σχεδόν "αβλεπί" τις επιχειρησιακές συμβάσεις! Μάλιστα χρησιμοποίησε ως επιχείρημα τις ατομικές συμβάσεις στις οποίες θα καταλήξουν αν δεν προτιμήσουν την "χρυσή" ευκαιρία της επιχειρησιακής!


Το κακό είναι πως και ο πιο "ουδέτερος" Αντώνης Σρόϊτερ, μπήκε στο παιχνίδι και άρχισε να προτρέπει για την επιχειρησιακή, φέροντας ως αρνητικό παράδειγμα τους συναδέλφους του στο Πρώτο Θέμα, οι οποίοι έχασαν το τρένο των επιχειρησιακών και υποχρεώθηκαν σε ατομικές Χθες όμως, οι δημοσιογράφοι - που όπως φαίνεται δεν είναι και τόσο ηλίθιοι - συναντήθηκαν με εργατολόγους που τους είπαν ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ να μην υπογράψουν την επιχειρησιακή γιατί χάνουν δικαιώματα, χαρακτηρισμούς και έξτρα επιδόματα και ταυτόχρονα βάζουν υποθήκη το μέλλον τους με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Και ένα ερώτημα, κύριε Παπαδρόσο, Ψύλλια, Δήμου, Σρόϊτερ...

Αληθεύει πως το μεγάλο αφεντικό σας έταξε γενναίο ΜΠΟΝΟΥΣ για να μαζέψετε τις απαραίτητες 250 υπογραφές των εργαζομένων που θα οδηγήσουν και τους υπόλοιπους στο πηγάδι της δυστυχίας;

Αληθεύει πως σας κατηγορούν εργαζόμενοι του Alpha ότι παίζετε αμείλικτα το παιχνίδι του Κοντομηνά να ανοίξει το δρόμο των επιχειρησιακών στα κανάλια λειτουργώντας ως "λαγός" και για τους υπόλοιπους ώστε να σας χρωστάνε χάρη;

Με λύπη σας πληροφορούμε κύριοι και κυρία, bonus γιοκ για σας εσάς!
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ