2012-05-09 19:07:04
Φωτογραφία για Αφήνουν το μεγαλύτερο εθελοντικό κίνημα της Ελλάδος ανασφάλιστο για 25.000 ευρώ
Πλήγμα για το εθελοντικό πυροσβεστικό κίνημα στη Σάμο, ίσως και το μεγαλύτερο στην Ελλάδα αποτελεί η ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Παπαθεοφάνους πως φέτος λόγω της οικονομικής κρίσης... δεν υπάρχουν τα 25.000 ευρώ που απαιτούνται για την ασφάλιση των εθελοντών πυροσβεστών!

Η ανακοίνωση έγινε πριν από λίγες ημέρες κατά την συνεδρίαση του Σ.Ο.Π.Ε. (Συντονιστικό Όργανο Περιφερειακής Ενότητας), όπου συνεδρίαζε για τον συντονισμό της φετινής δράσης του Πυροσβεστικού Σώματος και των Εθελοντών την αντιπυρική περίοδο!

Αυτή η τοποθέτηση του κ. Παπαθεοφάνους προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Εθελοντών που μίλησαν για απαράδεκτα άλλοθι, αφού το ποσό που απαιτείται (25000 ευρώ) για όλο αυτό το έργο που επιτελούν οι εθελοντές, είναι ελάχιστο.

Ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου κ. Θεοδόσης Δημακογιάννης κατά τη συνεδρίαση τόνισε το σημαντικότατο έργο που προσφέρουν οι εθελοντές και θεώρησε ότι γρήγορα θα βρεθούν τα χρήματα και το θέμα θα κλείσει, χωρίς να αποσυντονίσει τους συμμετέχοντες.

samiakignomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ