2012-05-09 19:52:29
Φωτογραφία για «Θέλω να βάλω ένα εκατομμύριο»
Την πρόθεσή του να βάλει άμεσα ένα εκατομμύριο στα ταμεία της ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε ο Φερνάντο Πλα, μέλος της Morgan Stanley, σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sport123».

Ωστόσο ο Ισπανός διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή είναι καθαρά προσωπική απόφαση και δεν σχετίζεται με τις πληροφορίες που θέλουν την επενδυτική εταιρεία να σκοπεύει να «μπει» στην ομάδα.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης.

-Ποιος είναι ο στόχος της επένδυσής σας στον Άρη;

«Πήρα την απόφαση να βοηθήσω τον Άρη ως προσωπική χάρη στον Γιάννη Κόντη. Τον γνωρίζω 4 χρόνια και μέχρι στιγμής η σχέση μας ήταν απόλυτα φιλική. Συναντιόμασταν σε συμβούλια για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στην Ελβετία και συζητούσαμε για ποδοσφαιρικά θέματα γενικά. Φαίνεται αφοσιωμένος στον Άρη όπως και οι υπόλοιποι διοικούντες του Άρη και δεν φαίνεται να έχουν προσωπικό συμφέρον».

-Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να επενδύσετε στον Άρη;


« Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι είναι προσωπική μου επιλογή να δώσω αυτά τα χρήματα στον Άρη».

-Δηλαδή δεν υπάρχει από «πίσω» η Morgan Stanley;

«Όχι, το δηλώνω κατηγορηματικά, δεν έχει καμία σχέση με την εταιρία στην οποία εργάζομαι, την Morgan Stanley.

Το ποσό που διατίθεμαι να καταβάλλω άμεσα είναι 1 εκατομμύριο ευρώ ενώ υπάρχει άμεσα δυνατότητα καταβολής επιπλέον χρημάτων εάν μου ζητηθεί».

-Ποίοι είναι οι στόχοι σας με αυτήν την επένδυση στον Άρη, θέλετε τις μετοχές της ΠΑΕ;

«Δεν έχω κάποια απαίτηση. Είναι προσωπική χάρη στον φίλο μου Γιάννη. Είναι σαν να δανείζεις σε έναν φίλο σου χίλια ευρώ και τον βοηθάς να ανασάνει οικονομικά. Εσύ θα ζητούσες ποτέ αυτά τα χρήματα πίσω; Έτσι και εγώ το κάνω για να βοηθήσω έναν φίλο δεν περιμένω τίποτα και επειδή βλέπω ότι επιμένετε σε αυτήν την ερώτηση σας απαντώ και πάλι ο Γιάννης Κόντης είναι φίλος μου και δεν περιμένω τίποτα, όσο και αν σας φαίνεται αστείο δεν θέλω τίποτα άλλο».

πηγή : sday.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ