2012-05-09 19:51:05
Φωτογραφία για Ο Δελακάς έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό!
Ο Βαγγέλης Δελακάς σημείωσε το λυτρωτικό γκολ στο φινάλε και έδωσε τη νίκη με 7-6 στον Ολυμπιακό στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό που διεξήχθη στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με αντίπαλο την Χίο, της οποίας επικράτησε με 7-6, με γκολ του Βαγγέλη Δελακά λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

Παιχνίδι - διαφήμιση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, με τον Ολυμπιακό και την Χίο να πηγαίνουν γκολ γκολ μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά καταφέρνοντας να πάρει νωρίς το προβάδισμα με 3-1 μετά τα γκολ των Μπλάνη, Μάζη και Μουρίκη, όμως οι νησιώτες βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Από το τρίτο οκτάλεπτο και μετά, η αγωνία έφτασε στα... ύψη με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν γκολ γκολ. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι δύο τερματοφύλακες, ο Νίκος Δεληγιάννης για τους Πειραιώτες και ο Φίλιππας Καραμπέτσος για τους νησιώτες, που με τις καθοριστικές τους επεμβάσεις δεν επέτρεψαν να πάρει το σκορ διαστάσεις για καμία από τις δύο πλευρές.


Ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα, τα προγνωστικά... έδειχναν παράταση, ωστόσο ο Βαγγέλης Δελακάς κατάφερε να συνεργαστεί ωραία με τους συμπαίκτες του και από τη θέση του φουνταριστού σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Έτσι, ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στις νίκες και πλέον την Παρασκευή (11/5) θα πάει στην Χϊο για το 2-0, με το παιχνίδι να έχει προγραμματιστεί για τις 7 μ.μ. Εάν η Χίος καταφέρει να πάρει τη νίκη στην έδρα της, τότε θα υπάρξει και τρίτος αγώνας που έχει οριστεί για την Κυριακή (13/5) στις 4 μ.μ. Το «εισιτήριο» για την τελική φάση της Α1 πόλο των ανδρών, κρίνεται στις 2 νίκες.

Τα 8λεπτα: 1-1, 2-0, 1-3, 3-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μάζης 2, Δελακάς 2, Γιάννης Φουντούλης 1, Μουρίκης 1, Μπλάνης 1.

ΝΟ ΧΙΟΥ: Ντόσκας 2, Θεοδωρόπουλος 1, Γαβαλάς 1, Κατσουλάκης 1, Γιώργος Φουντούλης 1.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ