2012-05-09 19:51:03
Φωτογραφία για Παρέμβαση Παναγιώτη Ψωμιάδη για εθνική συνεννοήση
«Δε νομίζω να υπάρχει κανείς στον κεντροδεξιό χώρο που επιθυμεί ακυβερνησία ή παράδοση της χώρας στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης... σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

«Ούτως ή άλλως, για να φτάσουμε στην «εθνική συνεννόηση» θα πρέπει να πετύχουμε την «κεντροδεξιά συνεννόηση. Ο Σαμαράς έχει υποχρέωση να συνθέσει τα κομμάτια του κεντροδεξιού παζλ. Για όλους υπάρχει κάποιος ρόλος. Δεν είναι ώρα για ανθρωποθυσίες – ανθρωποφαγίες» είπε ο κ. Ψωμιάδης.

«Η όποια συνένωση στην Κεντροδεξιά δεν αρκεί να είναι προσωρινή» τόνισε και πρόσθεσε ότι: «Πρέπει να είναι και αξιόπιστη. Θα πρέπει να αποκτήσει ψυχή η ΝΔ.

Αν κάποιοι έχουν κάτι διαφορετικό στο μυαλό τους τούς προειδοποιώ ότι το σκηνικό είναι ετοιμόρροπο. Κάποιοι θα πονέσουν πολύ. Πρέπει μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση να φτάσουμε σε μία συμπαράταξη των κεντροδεξιών σχηματισμών».

«Διαφωνώ σε πάρα πολλά όσον αφορά στον προεκλογικό αγώνα της παράταξης, όπως και με πολιτικές συμπεριφορές κατά του Πάνου Καμμένου. Συγχρόνως όμως δεν θα έπρεπε να ακουστούν ακραίες θέσεις και εκφράσεις από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διότι είμαστε όλοι παιδιά της ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή» ανέφερε χαρακτηριστικά.
dealnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ