2012-05-09 21:33:50
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ... ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Τα... προεόρτια του φιλικού αγώνα που θα δώσει ο Ολυμπιακός με την Μέλμπουρν Βίκτορι στο στάδιο «Etihad» (19/5), ξεκίνησαν σε πανηγυρικό κλίμα στην Αυστραλία.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο «Alphington Grammar School» και στην οποία έδωσαν ξεχωριστό χρώμα με την παρουσία τους οι «celebrities» της χώρας, συμμετέχοντας σε εκτελέσεις πέναλτι στον άλλοτε διεθνή Αυστραλό τερματοφύλακα Μαρκ Μπόσνιτς, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Νικ Γιαννόπουλος, ο Άντονι Κουτουφίδης (πρώην σταρ του AFL), ο Γιώργος Χουρβαρδάς (ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που παίζει στην δημοφιλή αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά «Packed To The Rafters») και ο Ντέιβιντ Ζαχαράκης (ελληνικής καταγωγής παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Έσεντον).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι ποδοσφαιριστές της Μέλμπουρν Βίκτορι, Άρτσι Τόμπσον (στράικερ), Ντάνι Όλσοπ (επιθετικός), Μάρκο Ρόχας (επιθετικός μέσος) και Τζίμι Τζέγκο (μέσος), οι οποίοι κλήθηκαν ν’ απαντήσουν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.


Οι δηλώσεις από τους οικοδεσπότες

O Αρτσι Τόμπσον παρότρυνε τους φίλους της Μέλμπουρν Βίκτορι να αγοράσουν εισιτήρια της φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, προβλέποντας πως θα μείνουν ικανοποιημένοι απ΄όσα θα τους παρουσιάσουν αυτός και οι συμπαίκτες του κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο Μόρκας Ρόχας εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την συμμετοχή του στο φιλικό με αντίπαλο την πιο πετυχημένη – όπως την χαρακτήρισε – ελληνική ομάδα, τονίζοντας:

«Είναι κάτι ιδιαίτερο για εμάς το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να παίζει μπροστά σε μεγάλη πλήθη και όμορφη ατμόσφαιρα. Ελπίζω να το απολαύσει και ο κόσμος όσο και εμείς. Δεν έχουμε την τύχη να παίζουμε κάθε μέρα κόντρα σε τέτοιου είδους ομάδες¨. Θα είναι μια ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις σε υψηλό επίπεδο …»

Η εταιρεία (Target – Sport), η οποία ανέλαβε την διοργάνωση του φιλικού ανέβασε στην ιστοσελίδα της (www.target-sport.gr) φωτογραφικό υλικό (μέσω του πρακτορείου GETTY IMAGES) από την εκδήλωση που διεξήχθη στο «Alphington Grammar School».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ