2012-05-09 21:45:30
Φωτογραφία για Η Χρυσή Αυγή κατηγορεί τη δημοσιογράφο Νάντια Αλεξίου πως λέει ψέματα[ΒΙΝΤΕΟ]
Με δελτίο τύπου που ανάρτησε στον ιστότοπό της η Χρυσή Αυγή,κατηγορεί την δημοσιογράφο Νάντια Αλεξίου , είναι η δημοσιογράφος που διαμαρτυρήθηκε όταν ακούστηκε το πρόσταγμα "εγέρθητι", πως λέει ψέματα στην περιγραφή των γεγονότων που κάνει.Διαβάστε την ανακοίνωση:

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ »

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

"ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ

Μία δημοσιογράφος σχεδόν άγνωστη, που μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση είναι σήμερα στα αζήτητα των καναλιών, βρήκε επιτέλους την ευκαιρία να εισπράξει το δεκάλεπτο της δημοσιότητας κατά Αντυ Γουορχολ. Έτσι εμφανίστηκε σαν ηρωίδα του «αντιφασιστικού αγώνα», λέγοντας ότι αντιστάθηκε στη Χρυσή Αυγή που εφέρθη απρεπώς στους δημοσιογράφους. Πράγματι αυτή ήταν που έδωσε το σύνθημα να φύγουν όλοι οι δημοσιογράφοι ( λες και αυτήν την είχαμε καλέσει)… όταν ζητήθηκε στην είσοδο του οικοδεσπότη της εκδηλώσεως να εγερθούν, απαίτηση απόλυτα λογική και για λόγους τάξεως και ευπρεπείας και απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι κανένας ξένος δημοσιογράφος δεν διαμαρτυρήθηκε και επιπλέον οι εκπρόσωποι των ελληνικών ΜΜΕ έχουν βάναυσα λασπολογήσει τη Χρυσή Αυγή τον τελευταίο καιρό
.

Επιπλέον είπε ψέματα ότι δήθεν μέλη της Χρυσής Αυγής τράβηξαν με τα χέρια τους δημοσιογράφους και τους έδιωξαν από την αίθουσα. Προς αποκατάσταση της αληθείας, η μόνη που έφυγε ήταν αυτή μαζί με ένα άλλο άτομο και κανένας άλλος.

Ευρισκόταν μάλιστα στην αίθουσα εντελώς παράτυπα αφού στη συνέντευξη είχαμε επιτρέψει να βρίσκονται μόνο δημοσιογράφοι τηλεοπτικών σταθμών με λινκ, ξένα κανάλια και κανένας άλλος. Αυτή δεν έπρεπε να βρισκόταν στην αίθουσα, ούτε την είχε καλέσει κανείς και την προκαλούμε να μας πει ποιος την κάλεσε. Μάλλον είχε μπει στην αίθουσα, διαφεύγοντας της προσοχής των υπευθύνων με προφανή σκοπό να δώσει το σόου της. Όταν μάλιστα αρνήθηκε να σηκωθεί της είπε ο υπεύθυνος ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ότι μπορεί να αποχωρήσει.

Από κει και πέρα πράγματι ΕΠΈΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ και έγινε το «πρόσωπο της ημέρας» στα μέσα που συκοφαντούν συστηματικά τη Χρυσή Αυγή και έφθασε μέχρι του σημείου να γράψει ότι την απειλούμε.

Κανείς δεν ασχολείται μαζί της. Αυτά για το περίφημο εγέρθητι που δήθεν έθιξε την αξιοπρέπεια των ελλήνων δημοσιογράφων. Το γεγονός ότι τόσοι πολλοί μας καθυβρίζουν επί τόσο καιρό γι’ αυτούς φαίνεται δεν έχει καμία σημασία. Ίσως επειδή εμείς δεν διαθέτουμε σύμφωνα με αυτούς αξιοπρέπεια… Ποιοι είναι τελικά οι ρατσιστές σ’ αυτόν τον τόπο;

Και ένα τελευταίο ερώτημα ρητορικό: Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι αμέσως έσπευσε να της συμπαρασταθεί ο Τρίμμης του γνωστού ΙΟΥ που συκοφαντούσε συστηματικά επί σειρά ετών τη Χρυσή Αυγή;"

σσ planet-greece:Αλοίμονο αν οι δημοσιογράφοι πήγαιναν μόνο όπου τους καλούσαν.

Δείτε το βίντεο με το επεισόδιο:
planet-greece
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΣΤΟ...ΣΚΟΤΑΔΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΣΤΟ...ΣΚΟΤΑΔΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ