2015-11-14 00:56:10
Φωτογραφία για Κακός χαμός στα Καλημερούδια-Ο Μακαλιάς την είπε χοντρά σε δημοσιογράφο του πάνελ [video]
Ο Δημήτρης Μακαλιάς, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, Καλημερούδια, μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με την εκπομπή Στα καλά καθούμενα.

«Ήθελα πάρα πολύ να φύγω. Ήταν πολύ κακή η συνεργασία που είχα με το Epsilon, από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου που είχα ποτέ. Θα έχουμε και δικαστική διαμάχη», δήλωσε ο ίδιος, τονίζοντας όμως πως οι σχέσεις του με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου είναι άριστες -είμαστε οικογένεια, είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά ξεκίνησε και η on air διαμάχη του με την Τίνα Μεσαροπούλου, η οποία κρατά το lifestyle κομμάτι στην εκπομπή. «Έχετε μια συνεργάτιδα εδώ, την Τίνα νομίζω, η κοπέλα που δουλεύει στο You, να προσέχετε πάρα πολύ τι λέτε στην τηλεόραση, εκτίθεστε πολλές ώρες και όταν δεν ξέρει κάποιος κάτι καλύτερα να μη μιλάει, να μην το λέει. Έλεγε η Τίνα ότι έπαιρνα έναν μπαμπάτσικο μισθό και ότι ζήτησα παραπάνω χρήματα από το κανάλι και γι’ αυτό το λόγο έφυγα», είπε ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος πήρε θέση στον καναπέ για να λύσουν στον αέρα της εκπομπής τις διαφορές τους.


Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το διάλογό τους:

Τίνα: «Ήταν προϊόν ρεπορτάζ»

Δημήτρης: «Έχεις εσύ κάποια πληροφορία ότι ζήτησα περισσότερα χρήματα;»

Τίνα: «Ναι»

Δημήτρης: «Αυτό που λες μου φαίνεται πολύ επικίνδυνο για την τηλεόραση. Εγώ είμαι απλήρωτος από τον Μάιο. Είναι προϊόν φαντασίας ότι ζήτησα αύξηση. Μου ζήτησαν να κάνω μείωση 75%»

Τίνα: «Λάθη γίνονται. Από την πλευρά μου εγώ ζητάω συγγνώμη αν η πηγή μου ήταν λανθασμένη».

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ