2012-05-10 08:45:03
Φωτογραφία για Σενάρια για οικουμενική με τον Β. Μαρκεζίνη χωρίς διερευνητική από το ΠΑΣΟΚ
Το όνομα του Sir Βασίλειου Μαρκεζίνη ως πρωθυπουργού Οικουμενικής Κυβέρνησης επαναφέρουν σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με αυτά, έχει συζητηθεί τόσο στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ όσο και στους «Ανεξάρτητους Έλληνες», το ενδεχόμενο επιστράτευσης του κ. Μαρκεζίνη, κάτι που θα συζητηθεί στο πλαίσιο της σύσκεψης των αρχηγών όλων των κομμάτων που έχουν εκλεγεί, υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τα σενάρια αυτά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δεν πρόκειται καν να παραλάβει αύριο την διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης, έτσι ώστε να επισπευστεί η σύνοδος των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Εκεί θα τεθεί το θέμα της οικουμενικής κυβέρνησης υπό τον Β. Μαρκεζίνη, ο οποίος θα έχει ως βασική αποστολή του την διαπραγμάτευση με την Ε.Ε. και την τρόικα των δανειστών της χώρας για το πόσο μπορούν να υποχωρήσουν σε επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου και αλλαγής της μέχρι τώρα εφαρμοζόμενης πολιτικής αυστηρής λιτότητας με πολιτικές ανάπτυξης.

Επισημαίνουμε ότι πρόκειται για πληροφορίες οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται επίσημα από καμία πλευρά, όμως προέρχονται από αξιόπιστες πηγές που επιμένουν για την συζήτηση των συγκεκριμένων σεναρίων.

http://www.briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
To χαμένο κέντρο…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
To χαμένο κέντρο…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ