2012-05-10 08:47:02
Φωτογραφία για ΑΙΣΧΟΣ: H νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ λέει τα Σκόπια Μακεδονία
Γι' αυτό τα βρίσκουν με τους Οι-κωλο-γους του Τρεμόπουλου

Άγνωστες στο ευρύ κοινό είναι πολλες από τις απόψεις που υπάρχουν σε διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ , οι οποίες μάλιστα παίζουν και κυρίαρχο ρόλο στην διαμόρφωση των απόψεων του κεντρικού πυρήνα του κόμματος Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Δ.Ε.Α (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά) μία από τις βασικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εφημερίδα ΕΠΟΧΗ (επίσημο όργανο της ΑΚΟΑ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πολιτικούς βραχίονες ΣΥΝ),μας ενημερώνει με δημοσίευμά της πως στα Σκόπια “θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και διαδήλωση “αντιεθνικιστικών και αντιμιλιταρικών κινημάτων από Ελλάδα και... Μακεδονία”! Και ενημερώνει πως μεταξύ των συμμετεχόντων από την Ελλάδα θα είναι και η νεολαία του Συνασπισμού.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα-μεταξύ άλλων- αναφέρει:

“Οργανώσεις από την Ελλάδα και τη Δημοκρατία της Μακεδονίας πραγματοποιούν πολιτική εκδήλωση και στη συνέχεια διαδήλωση στο κέντρο των Σκοπίων, το Σάββατο 17 Μαΐου.Πρωτοβουλία για την απόσυρση των μακεδονικών στρατευμάτων από το Ιράκ πραγματοποιούμε από κοινού ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στα Σκόπια με το εξής μήνυμα προς τους δύο λαούς: Εμείς, στην Ελλάδα, δεν επιτρέπουμε στην ελληνική κυβέρνηση να “βαφτίσει” τη γειτονική χώρα. Και εμείς, στη Δημοκρατία της Μακεδονίας, δεν επιτρέπουμε στη μακεδονική κυβέρνηση με πρόσχημα το όνομα να οικοδομεί το δικό της εθνικιστικό οικοδόμημα"
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ