2012-05-10 10:30:05
Φωτογραφία για Οκταήμερη κράτηση εναντίον 50χρονου υπόπτου για το βιασμό 11χρονου κοριτσιού
Σε κοριτσάκι μόλις 11 χρόνων που θα μπορούσε να ήταν και κόρη του, φέρεται να τόλμησε να στρέψει τα μάτια του και να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση, 50χρονος από τη Λεμεσό.

Αν και τα αδικήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, διαπράχθηκαν πριν από ένα χρόνο, ωστόσο η καταγγελία υποβλήθηκε μόλις προχθές Τρίτη κι αυτό για κάποιους λόγους, τους οποίους παρέθεσαν στους ανακριτές τόσο η μικρή όσο και η μητέρα της και οι οποίοι, πάντως, ουδόλως μειώνουν τη σοβαρότητα της υπόθεσης, η οποία διερευνάται με τη δέουσα διακριτικότητα για ευνόητους λόγους.

Με βάση τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί ανακριτές, ο 50χρονος διέμενε με την αλλοδαπή μητέρα του κοριτσιού σε χωριό της επαρχίας, έχοντας μαζί τους και την 11χρονη. Στο διάστημα όμως Ιουνίου-Ιουλίου 2011, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος, με διάφορους τρόπους παρενόχλησε σεξουαλικά το κοριτσάκι, ενώ σε άλλη περίπτωση προχώρησε και σε βιασμό.


Μετά την καταγγελία, η 11χρονη υποβλήθηκε στην ενδεδειγμένη ιατρική εξέταση από την οποία διαπιστώθηκε ρήξη παρθενικού υμένα της μικρής.

Ο 50χρονος συνελήφθη και ανακρινόμενος αρνείται πεισματικά τα όσα του καταλογίζονται δίνοντας κάποιες δικές του ερμηνείες για την εναντίον του καταγγελία. Το Δικαστήριο όμως ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε, ακούγοντας το σύνολο της μαρτυρίας που κατατέθηκε σε βάρος του έκρινε ότι θα πρέπει να προφυλακισθεί μέχρι την ολοκλήρωση των αστυνομικών ανακρίσεων και εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για οκτώ μέρες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βίασαν πάνω από 630 κορίτσια!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βίασαν πάνω από 630 κορίτσια!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ