2012-05-10 10:30:47
Φωτογραφία για Κόκκινος συναγερμός για τα κρούσματα AIDS
Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές μετά την αποκάλυψη ότι πέντε άνδρες έχουν μολυνθεί από τον ιό του AIDS έπειτα από επαφή, χωρίς προφυλάξεις, με οροθετικές ιερόδουλες.

Οι ειδικοί φοβούνται πως τα κρούσματα ενδεχομένως να είναι πολύ περισσότερα καθώς πολλοί είναι αυτοί που δεν έκαναν εξετάσεις σε δημόσια νοσοκομείο, αλλά σε ιδιωτικές κλινικές.

Στο ΚΕΕΛΠΝΟ 6.000 άτομα έχουν τηλεφωνήσει και ζητούν βοήθεια καθώς έχουν έρθει σε επαφή με τις εκδιδόμενες χωρίς προφύλαξη.

Οι υπεύθυνοι των εργαστηρίων έχουν ενημερώσει το ΚΕΕΛΠΝΟ ότι τις τελευταίες μέρες αυξήθηκαν κατά δέκα φορές οι αιματολογικές εξετάσεις για τον ιό του AIDS

Μέχρι χθες το πρωί οι έλεγχοι του ΚΕΕΛΠΝΟ σε περισσότερες από 240 εκδιδόμενες στον δρόμο και σε οίκο ανοχής είχαν εντοπίσει άλλες επτά οροθετικές, φτάνοντας το συνολικό αριθμό στις 31.

Τη χαοτική εικόνα που επικρατεί ήρθε να επιβεβαιώσει η αποκάλυψη του Ανδρέα Λοβέρδου ότι βρέθηκε να λειτουργεί ο οίκος ανοχής στην Αχαρνών, ο οποίος είχε σφραγιστεί λόγω εντοπισμού της οροθετικής Ρωσίδας.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέθανε ο Βιντάλ Σασούν
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέθανε ο Βιντάλ Σασούν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ