2015-11-26 13:23:02
Φωτογραφία για Η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε τον χωρισμό της...
Η παρουσιάστρια του «Λόγω TiVis» επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον  Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στις κάμερες για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά και τα δικαιώματα που έχει δώσει στην προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια του «Λόγω TiVis», έκανε την αυτοκριτική της, λέγοντας: «Έχω δώσει πολλά δικαιώματα για την προσωπική μου ζωή στο παρελθόν. Δηλαδή όταν εγώ ανεβάζω μόνη μου φωτογραφίες με τον σύντροφο μου, όταν βγαίνω και δίνω συνεντεύξεις και λέω πόσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη είμαι και ξαφνικά γίνεται ένας ντόρος και τελειώνει αυτό. Ξαφνικά , τι να πω; Να τα βάλω με τους δημοσιογράφους που ασχολούνται εφόσον έχω δώσει η ίδια δικαιώματα;»

Στην συνέχεια, επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία: «Είναι κάτι που με έχει πληγώσει και έχει τελειώσει αλλά δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο γι΄αυτό, επειδή σέβομαι τον συγκεκριμένο άνθρωπο με τον οποίο έχω μοιραστεί σχεδόν τρία χρόνια από την ζωή μου». Πώς είναι αυτή την περίοδο;« Είμαι καλά. Δόξα τω θεώ. Είμαι πολύ απασχολημένη με την δουλειά μου. Θα σας πω ότι έχω πολύ όμορφους ανθρώπους δίπλα μου», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ