2012-05-10 16:06:02
Φωτογραφία για Πέντε πρόσωπα συνελήφθησαν στη Λάρνακα για υπόθεση κυβείας
Πέντε άτομα συνελήφθηκαν από την Αστυνομία στη Λάρνακα ενώ επιδίδονταν σε κυβεία, ενώ ένας αλλοδαπός που βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης και απέλασής του.

Σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, υπαστυνόμος Μάμας Πάρπας ανέφερε ότι «στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος διενεργήθηκε έρευνα σε υποστατικό που βρίσκεται στην Πλατεία Βασιλέως Παύλου στη Λάρνακα. Εντοπίστηκαν έξι άτομα να επιδίδονται σε κυβεία, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης καθώς και ένας αλλοδαπός, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Πρόσθεσε ότι «τα πέντε άτομα κατηγορήθηκαν ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθηκε προκειμένου να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης και απέλασής του από την Κύπρο».

Ανέφερε ακόμα ότι «από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι ένας από τους υπαλλήλους του υποστατικού συμμετείχε στο παιγνίδι ως κρουπιέρης (dealer). Εναντίον των άλλων δύο υπαλλήλων δεν προέκυψε οποιοδήποτε άλλο αδίκημα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ