2015-12-09 00:48:36
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ
Οι δοκιμές του Σίλβα στην τελευταία προπόνηση ενόψει Άρσεναλ έδειξαν και τον πιο έντονο προβληματισμό του για τον άξονα Τα δεδομένα για την 11άδα του Θρύλου κόντρα στους "κανονιέρηδες" είναι πάνω κάτω συγκεκριμένα. Ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα σύμφωνα με τις δοκιμές του την Τρίτη έδειξε πως ακόμα... αμφιταλαντεύεται για τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο διπλό που έκανε είχε αρχικά μαζί τους Μιλιβόγεβιτς - Καμπιάσο - Φορτούνη. Εν μέσω του διτέρματος έβγαλε τον Φορτούνη για να βάλει στην θέση του τον Κασάμι. Επίσης δοκίμασε μαζί τους Μιλιβόγεβιτς - Κασάμι - Φορτούνη και τους Μιλιβόγεβιτς - Κασάμι - Σαλίνο. Αυτό που είναι σαφές όμως είναι πως ο Καμπιάσο είχε... τον πρώτο λόγο σε αρκετές δοκιμές του Πορτογάλου τεχνικού στο κέντρο και αυτό μπορεί να δείχνει κάτι ως προς τις προθέσεις του, αλλά μπορεί και όχι.

Βάσει λοιπόν όλων των ενδείξεων ο Μάρκο Σίλβα προσανατολίζεται σε μία ενδεκάδα με Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί δεξί μπακ, Μασουακού αριστερά, κέντρο άμυνας με επικρατέστερο... δίδυμο τους Μποτία και Σιόβα, άξονα με Μιλιβόγεβιτς - Κασάμι, δεκάρι ο Φορτούνης, δεξί εξτρέμ ο Πάρντο, αριστερά ο Σεμπά και φορ ο Ιντέγε.


Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν εκτός από τον Ντα Κόστα οι Καμπιάσο και Σαλίνο.

Επιπλέον ο προπονητής του Ολυμπιακού φρόντισε να δείξει σε βίντεο στους παίκτες του το ματς της Άρσεναλ με την Σάντερλαντ. Εκτός από την ανάλυση, έριξε το βάρος στον Ράμσεϊ, ζητώντας από τους παίκτες του να προσέξουν πιο πολύ αυτόν σε σχέση ακόμα και με τον επίσης επικίνδυνο Οζίλ. Φαίνεται πως θεωρεί τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Άρσεναλ τον Ράμσεϊ (που με την Σάντερλαντ είχε μία ασίστ και ένα γκολ).

Δεν αποκλείεται ο Σίλβα να δείξει ξανά σε βίντεο την Άρσεναλ ή ακόμα και να δείξει εκ νέου το παιχνίδι στο Emirates (το 2-3).

Αναλυτικά η αποστολή των ερυθρόλευκων: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Βούρος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ