2015-12-11 22:27:07
Φωτογραφία για Κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς στην Ε.Ο στο ύψος του Φόδελε Ηρακλείου
Ζώα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κρήτης καλώς ή κακώς έχουμε συνηθίσει και... μάλιστα για κάποιους τουρίστες αποτελεί και αξιοθέατο. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την εθνική οδό Χανίων - Ηρακλείου.

Η παρουσία και κίνηση ζώων στη μέση ενός δρόμου όπου τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, είναι παιχνίδι με τον κίνδυνο! Στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης βλέπετε αιγοπρόβατα να διασχίζουν την εθνική οδό στο ύψος του Φόδελε.

Οι οδηγοί βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους τα ζώα να διασχίζουν την εθνική οδό και αναγκάζονται στο παρά πέντε να φρενάρουν απότομα με ταχύτητα το ένα μετά το άλλο, ό,τι και αν συνεπάγεται αυτό. Το ότι δεν έχουμε θρηνήσει θύμα είναι καθαρά θέμα τύχης Όπως μας ενημέρωσε ο αναγνώστης, η ίδια εικόνα με τη σημερινή επικρατούσε και χθες στο ίδιο σημείο, γεγονός που σημαίνει ότι κάποιος κτηνοτρόφος αφήνει ελεύθερα να βοσκήσουν τα ζώα του σε κοντινή περιοχή στην εθνική οδό.

Είναι απαραίτητο οι αρχές να ενεργήσουν άμεσα πριν η ασυνειδησία του κτηνοτρόφου αφαιρέσει ζωή στην άσφαλτο. Δεν είναι δύσκολο να εντοπιστεί το άτομο που ασυνείδητα αφήνει τόσο κοντά στην εθνική οδό τα ζώα του, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές εκατοντάδων οδηγών και επιβατών οχημάτων.

Αυτό πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ από τις αρχές, αλλιώς όλοι θα είναι συνυπεύθυνοι αν συμβεί το κακό

Στο σημείο αυτό φαίνεται το αυτοκίνητο που αναγκάζεται να φρενάρει απότομα για να αποφύγει το ατύχημα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ