2012-05-10 22:00:01
Φωτογραφία για ΑΓΓΕΛΟΥ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «ΧΤΙΖΕΤΑΙ» ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί την τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να τονίζει πως η ομάδα του Θρύλου χτίζεται για μεγάλα πράγματα.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον ερυθρόλευκο πάγκο, υπογράμμισε αναλυτικά στην ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού:

«Όλα είναι καλά. Ήρθαμε εδώ έχοντας καλή ομοιογένεια και ομαδικότητα. Πρέπει να κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία και να αγωνιστούμε με όσο το δυνατόν περισσότερη συγκέντρωση, για να καταφέρουμε να απειλήσουμε τον αντίπαλό μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε τι υπερτερεί η Μπαρτσελόνα του Ολυμπιακού:

«Πρώτο το σημείο της εμπειρίας, έχει περισσότερη εμπειρία από μας. Εμείς έχουμε φτάσει μέχρι εδώ με τον ενθουσιασμό και την ενέργεια και με αυτά θέλουμε να αγωνιστούμε και αύριο».

Όσο για το πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Ναβάρο, είπε:

«Είναι πολύ δύσκολο να εγκλωβίσουμε τον Ναβάρο, είναι πολύ ταλαντούχος. Μόνο με ενέργεια και μεγάλη προσπάθεια μπορούμε να τον σταματήσουμε, τόσο αυτόν όσο και τους υπόλοιπους».

Τέλος για το αν ο Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες, απάντησε:

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεπεράσει καμία προσδοκία. Αυτή η ομάδα αγωνίζεται σε μεγάλο επίπεδο και χτίζεται για να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Bon Vent monsieur SARKOZY!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Bon Vent monsieur SARKOZY!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ