2012-05-11 07:41:41
Φωτογραφία για Μυτιλήνη: Συνελήφθη 65χρονος για λαθρεμπόριο καπνού και για κατοχή ποσότητας ναρκωτικών
Το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη από προσωπικό Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης κατόπιν πληροφοριών 65χρονος για λαθρεμπόριο καπνού και για κατοχή ποσότητας ναρκωτικών.

Ο 65χρονος παρέλαβε από αποθήκη μεταφορικής εταιρείας χάρτινη κούτα που περιείχε 39 πλαστικές, ανισοβαρείς και αεροστεγώς κλεισμένες συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 20.800 γραμμαρίων χωρίς τα νόμιμα παραστατικά και άνευ ταινιών ασφαλείας.

Συγκεκριμένα η ανωτέρω κούτα απεστάλη πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από Πειραιά και εντός Φ/Γ οχήματος μεταφορικής εταιρείας.

Μετά την σύλληψη του διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 333,5 γραμμαρίων, ένα κουτί από φιλμ με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 9,67 γραμμαρίων, μία μεταλλική ταμπακιέρα με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 8,96 γραμμαρίων, μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 92,21 γραμμαρίων και δύο πλαστικές συσκευασίες με σπόρους κάνναβης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση, ενώ κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και καπνού.

lesvosnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ