2012-05-11 08:07:18
Φωτογραφία για Η απάντηση Σαμαρά στην πρόταση Κουβέλη
Σήμερα αναμένεται να τοποθετηθεί ο Αντώνης Σαμαράς, επί της προτάσεως που κατέθεσε σήμερα, περί Οικουμενικής Κυβέρνησης, συγκεκριμένης διάρκειας, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ..

Ο αρχηγός της ΝΔ, θα συναντηθεί, στις 10 το πρωί στη Βουλή, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, στο πλαίσιο των επαφών που κάνει ο τρίτος σε κοινοβουλευτική δύναμη πολιτικός αρχηγός, προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση και να μην συρθεί ο τόπος σε μια ακόμη προσφυγή στις κάλπες.

Μια ώρα αργότερα, στις 11, ο πρόεδρος της ΝΔ θα απευθυνθεί στην «γαλάζια» Κ.Ο., όπου και θα απαντήσει επί της ουσίας στα όσα πρότεινε σήμερα ο κος Φώτης Κουβέλης.

Με ενδιαφέρον αναμένεται πάντως και η τοποθέτηση που θα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς, σχετικά με το ρόλο της κεντροδεξιάς. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει απευθύνει κάλεσμα για «πανστρατιά» και παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει κάποιες θετικές ενδείξεις, τις επόμενες ώρες αναμένεται να συγκεκριμενοποιήσει την πρόσκλησή του. Ωστόσο από τη Συγγρού, αποφεύγουν αν δώσουν έκταση στο θέμα, ζητώντας… λίγη υπομονή.
newscode.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ