2012-05-11 09:58:40
Φωτογραφία για Final Four: Κοιτάζει στα μάτια την Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός
Έπειτα από δύο χρόνια ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε final four της Euroleague και βρίσκει μπροστά του στον δεύτερο ημιτελικό την Μπαρτσελόνα (21:00 Live Sportaction). Οι δύο ομάδες έχουν έντονο παρελθόν από μεταξύ τους αναμετρήσεις σε final four αφού έχουν βρεθεί δύο φορές αντιμέτωποι σε τελικό, με τις δύο ομάδες να μετρούν από μια νίκη η καθεμία, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει επικρατήσει των «ερυθρολεύκων» και σε έναν μικρό τελικό. Συνολικά οι Καταλανοί μετρούν εννέα νίκες σε 13 αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες και οι «ερυθρόλευκοι» τέσσερις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο προπονητές έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους για το μεγάλο ραντεβού της Κωνσταντινούπολης. Σίγουρα φαβορί στα «χαρτιά» είναι οι Πρωταθλητές Ισπανίας, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τα «τρελά μωρά» του Ντούσαν Ίβκοβιτς, τα οποία έχουν κάνει φέτος όλους να παραμιλούν με τα κατορθώματά τους στην Ευρώπη. Για τον Ολυμπιακό αποτελεί ήδη υπέρβαση η πρόκριση στο final four, όμως εδώ που έφτασε κάνει όνειρα για όλα.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν για τους δύο προπονητές καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Λάζαρου Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό και του Χουάν Κάρλος Ναβάρο στηνΜπαρτσελόνα. Διαιτητές του δεύτερου ημιτελικού θα είναι ο Ιταλός, Λαμόνικα, ο Γερμανός,Λότερμόζερ και ο Τούρκος, Σαχίν.

Sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
e-Επιλογές (10-5-2012)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
e-Επιλογές (10-5-2012)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ