2012-05-11 10:47:04
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΝΑΒΑΡΟ
Για τον προσωπικό του αντίπαλο στον σημερινό δεύτερο ημιτελικό του Final 4, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, μίλησε στην εφημερίδα «Goal» ο Βαγγέλης Μάντζαρης, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να τον βγάλει εκτός ρυθμού.

Ο νεαρός γκαρντ των ερυθρόλευκων, μίλησε ακόμα για την επιλογή του φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα.

Αποσπάσματα από όσα δήλωσε ο Μάντζαρης:

Για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο:

«Ο Ναβάρο είναι από τους καλύτερους σκόρερ στην Ευρώπη και τον παρακολουθώ από την τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια. Θα είναι δύσκολο αλλά αποτελεί τεράστια πρόκληση για μένα και λατρεύω τις προκλήσεις... Αν βάλει 30 πόντους και κερδίσει η δική μου ομάδα, δεν με νοιάζει καθόλου. Πλέον κάνω εντατικά μαθήματα για το μαρκάρισμά του. Είμαι έτοιμος. Θα προσπαθήσω να του βγάλω τη γλώσσα. Θα τον πιέσω και θα τον κυνηγήσω παντού.

Θα τρέχω μέχρι να μην αντέχω άλλο. Οταν δεν σκοράρει, η Μπαρτσελόνα έχει πρόβλημα. Επίσης, δεν πρέπει να τον αφήσουμε να δημιουργήσει. Θα είμαι συγκεντρωμένος σε εκείνον και θα προσπαθήσω να τον κάνω να υποπέσει σε λάθη».


Για την επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό:

«Πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό και συνδυάζεται με ένα φάιναλ φορ. Ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο δεν το είχα φανταστεί» ανέφερε ο 22χρονος γκαρντ και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό συνέβη όμως. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου. Ανυπομονώ για το φάιναλ φορ. Πάνω απ' όλα, όμως, ευχαριστώ τον Θεό που επέλεξα τον Ολυμπιακό κι έκανα το μεγάλο βήμα. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ' ό,τι φανταζόμουν και περνάω υπέροχα εδώ».

Για το πως έφτασε ο Ολυμπιακός μέχρι το Final 4:

«Στόχος είναι να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα και να πάμε στον τελικό. Ξέρουμε ότι είμαστε η έκπληξη της διοργάνωσης, αλλά αφού φτάσαμε ως εδώ δεν πάμε για τη συμμετοχή. Θέλουμε να κατακτήσουμε την κούπα. Ηταν η μεγαλύτερη έκπληξη που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, αν σκεφτεί κανείς τι άλλαξε στον Ολυμπιακό και πώς φτάσαμε ως εδώ. Γιατί να μην την ολοκληρώσουμε και να φτάσουμε μέχρι τέλους; Είμαστε το αουτσάιντερ του Final 4. Δεν υπάρχει πίεση. Μόνο καλά πράγματα μπορεί να συμβούν. Πιστεύω πως είναι καλύτερα να πας σαν αουτσάιντερ παρά σαν φαβορί. Αυτό βέβαια θα το δούμε κι από κοντά».

Για το πρωτάθλημα:

«Οταν είσαι σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, κάνεις πρωταθλητισμό. Εχεις πίεση διότι όταν έρχεσαι ξέρεις ότι πρέπει να πάρεις το πρωτάθλημα. Δεν έρχεσαι για πλάκα. Από την αρχή λέγαμε πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν νιώθουμε πίεση, αλλά ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι. Είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι γι' αυτό. Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε και έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους».

Για το μέλλον του:

Στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό αισθάνεται σαν στο σπίτι του, ωστόσο όπως είναι λογικό ο Βαγγέλης Μάντζαρης χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής, όπως παραδέχεται και ο ίδιος... «Χρειάστηκα χρόνο να προσαρμοστώ, αλλά με βοήθησε ο κόουτς και είχα και τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες. Οταν βλέπεις παίκτες που έχεις παίξει μαζί τους στις μικρές εθνικές, αισθάνεσαι πιο άνετα. Τώρα νιώθω σαν στο σπίτι μου. Εύχομαι να μείνω στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια και να πάρω πολλούς τίτλους με αυτή την ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξεσπίτωσαν τους ... άστεγους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξεσπίτωσαν τους ... άστεγους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ