2012-05-11 12:27:02
Φωτογραφία για Γ.ΣΙΓΑΛΑΣ: Ο Παναθηναϊκός έχει το… μέταλλο, ο Ολυμπιακός τη φρεσκάδα
Για τους ημιτελικούς του final 4 της Euroleague μίλησε ο Γιώργος Σιγάλας ο οποίος ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού, στη Ρώμη, το 1997, όταν οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Σιγάλας στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM:

«Ο Παναθηναϊκός έχει το πιο δύσκολο έργο κατά τη γνώμη μου. Υπάρχει μια διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Οι ομάδες έχουν παίξει δυο φορές μεταξύ τους», είπε αρχικά για τον πρώτο ημιτελικό και συνέχισε: «Στο ένα ματς η ΤΣΣΚΑ έκανε το απόλυτο παιχνίδι και κέρδισε σχετικά εύκολα. Ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι Παναθηναϊκός. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανατρέψει καταστάσεις. Έχει το μέταλλο. Είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν».

Σε ό,τι αφορά στο ματς του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ, τόνισε: «Η Μπαρτσελόνα έχει γεμάτο ρόστερ με γεμάτα κορμιά. Αυτό που δείχνει ο Ολυμπιακός μου δίνει το δικαίωμα να λέω ότι μπορεί να κυνηγήσει το ματς. Να δημιουργήσει πονοκέφαλο στην Μπαρτσελόνα.


Αρκετοί παίκτες που δεν τους περιμένεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είναι συχνό φαινόμενο αυτό στα final 4. Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του αρκετά νέα παιδιά, τα οποία όμως δείχνουν να είναι νικητές. Δείχνουν αποφασιστικότητα όταν χρειαστεί να πάρουν το ματς πάνω τους. Πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον αυτό που θα δούμε σήμερα και την Κυριακή».

Τέλος, ο Γιώργος Σίγαλας εξέφρασε τη πεποίθηση ότι και οι τέσσερις ομάδες θα προσφέρουν θέαμα. «Είναι οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι εντυπωσιακές ομάδες. Έχουν τους παίκτες και μπορούν να προσφέρουν θέαμα», τόνισε χαρακτηριστικά.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ