2012-05-11 14:00:09
Φωτογραφία για FINAL FOUR: Δαμάζει την ΤΣΣΚΑ και πάει για το έβδομο ο Παναθηναϊκός
Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον πρώτο ημιτελικό του final four της Eurolegaue και οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα για το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο. Η προϊστορία είναι σαφές υπέρ των Πρωταθλητών Ευρώπης, καθώς τις προηγούμενες τέσσερις φορές που συνάντησαν την «αρκούδα» σε final four κατάφεραν ισάριθμες φορές να την κερδίσουν, ενώ συνολικά σε 22 αναμετρήσεις το «τριφύλλι» έχει επικρατήσει τις 13.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, με τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Γιόνας Καζλάουσκας να υπολογίζουν σε όλα τους τα όπλα εν όψει του κρίσιμου αυτού αγώνα. Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει καταφέρει τις τελευταίες μέρες να κρατήσει προσηλωμένους στον στόχο της πρόκρισης τους παίκτες του και πλέον οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν την… δουλειά τους.

Μπορεί φέτος οι δύο ομάδες να έχουν συναντηθεί στην φάση των ομίλων, με τους Ρώσους να μετρούν δύο νίκες, ωστόσο όταν μιλάμε για έναν νοκ άουτ αγώνα και σε μια συγκεκριμένη φάση όλα είναι ανοικτά. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» θα έχει την συμπαράσταση περίπου 4.000 φίλων του, ενώ οι Ρώσοι δεν θα ξεπερνούν τους 3.000 στο «Σινάν Ερντέμ».

Διαιτητές του πρώτου ημιτελικού θα είναι ο Φινλανδός, Καρλ Γιούνγκεμπραντ μαζί με τον Ισπανό, Χοσέ Μαρτίν και τον Κροάτη, Σρέτεν Ράντοβιτς.

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ