2012-05-11 14:56:02
Φωτογραφία για Το παίρνει πάνω του
Ποιοι είναι οι βασικοί άξονες της πρότασης που θα καταθέσει ο Θανάσης Αθανασιάδης και θα την παρουσιάσει τη Δευτέρα. 

Εξασφαλισμένη εισροή χρημάτων κάθε χρόνο, μείωση του αγωνιστικού μπάτζετ ώστε να αντιμετωπιστεί το άνοιγμα και σταδιακά να εξυγιανθεί η εταιρεία υπό τις υπάρχουσες δύσκολές οικονομικές συνθήκες, επιστροφή στο μοντέλο της διετίας 2006-2008 όσον αφορά τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα δώσει εκ νέου όραμα και στελέχωση της ΠΑΕ είναι ο βασικός σκελετός της πρότασης που θα καταθέσει ο Θανάσης Αθανασιάδης στην ΚΜΑ, σήμερα που εκπνέει η προθεσμία που έχουν οι ενδιαφερόμενοι για την ΠΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη το έχει πάρει πάνω του το θέμα και έχει σχηματοποιήσει το πλάνο που θα παρουσιάσει τη Δευτέρα ενώπιον των μελών της ΚΜΑ ώστε να εξασφαλίσει την ψήφο και να συνεχίσει στην διοίκηση της ομάδας.

Για το οικονομικό που «καίει» τους «κίτρινους», την αναγκαία ρευστότητα θα προσφέρει ο Φερνάντο Πλα, με τους δικηγόρους του οποίου υπάρχει συνεργασία τις τελευταίες μέρες και υπάρχει η διαβεβαίωση του Ισπανού τραπεζίτη ότι θα συνδράμει οικονομικά με τα 2,5 εκατ
. ευρώ που έχουν αναγγελθεί στις 22 Φεβρουαρίου, χωρίς μάλιστα κάποια απαίτηση για τις μετοχές, για τις οποίες προκρίνεται η λύση του μεσεγγυούχου. Παράλληλα ο πρόεδρος του Αρη έχει αποφασίσει να κάνει πράξη αυτό που δεν μπόρεσε το περασμένο καλοκαίρι, αναφορικά με τα συμβόλαια των παικτών. Να πετύχει δηλαδή… κούρεμα στα περισσότερα, βάζοντας πλαφόν από τη στιγμή που η ομάδα δεν εξασφάλισε την ευρωπαϊκή της συμμετοχή.

Μέσω αυτής της διαδικασίας θα επιχειρηθεί και μια αναδιάρθρωση στο ρόστερ, αφού ο Θανάσης Αθανασιάδης και οι συνεργάτες του παραδέχονται ότι για αρκετούς παίκτες ο κύκλος έχει κλείσει. Στο οργανόγραμμα επίσης έχει προβλεφθεί και η στελέχωση της ομάδας με επαγγελματίες στο είδος τους σε όλα τα πόστα, για καλύτερα αποτελέσματα και πιο εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ.

Οσον αφορά τον Γιάννη Κόντη, φαίνεται ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή είναι οριστική. Χθες μάλιστα έλεγε, όταν ρωτήθηκε σχετικά, ότι: «δεν θα λέμε κάθε μέρα τα ίδια». Παραμένει ερωτηματικό όμως αν θα αποχωρήσει οριστικά από το… κάδρο, από τη στιγμή που με δικές του ενέργειες έγινε ο… γάμος με τον Φερνάντο Πλα. Το σίγουρο είναι ότι έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει να εκπροσωπεί τον Αρη, στην Ενωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), στην οποία οι «κίτρινοι» συμμετέχουν στην επιτροπή που λαμβάνει αποφάσεις για τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

πηγή : sday.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προς όλα τα φιλικά blogs
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προς όλα τα φιλικά blogs
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ