2012-05-11 15:48:22
Φωτογραφία για ΧΑΪΝΣ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Στην πρώτη του συμμετοχή σε Final 4 ο Κάιλ Χάινς είναι ενθουσιασμένος και προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος, ώστε οι ερυθρόλευκοι να κάνουν μία ακόμη υπέρβαση φέτος και σε δηλώσεις του στο sport.gr, είπε αναλυτικά:

"Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ για πρώτη φορά σε Final 4. Εχουμε δουλέψει σκληρά τον τελευταίο μήνα προετοιμαζόμενοι γι` αυτό το παιχνίδι και είμαι σίγουρος πως θα εμφανίσουμε στο παρκέ τις πραγματικές μας δυνατότητες".

Το εμπόδιο της Μπάρτσα, όμως, δεν είναι εύκολο, αλλά όπως τονίζει ο Χάινς, δεν είναι και αξεπέραστο:

"Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα. Εχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στη φετινή διοργάνωση και μοιάζει πλήρης σε όλους τους τομείς. Θα πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά για να τους βγάλουμε από το ρυθμό τους και να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας, ώστε να φτάσουμε στη νίκη".

Για το τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος είναι αμφίβολος για τον αγώνα:


"Δεν πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση να μην παίξει ο Ναβάρο. Δεν γνωρίζω τι πρόβλημα έχει, αλλά είμαι σιγουρος πως θα τον δούμε στο γήπεδο. Οι μεγάλοι παίκτες όπως αυτός, ζουν γι` αυτά τα παιχνίδια και δεν πρόκειται να επιλέξει να μείνει εκτός παρκέ", υποστήριξε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού και μάλλον θα δικαιωθεί, καθώς όπως όλα δείχνουν ο "Λα Μπόμπα" δεν έχει πια έντονες ενοχλήσεις στο πέλμα και ο Πασκουάλ τον υπολογίζει.

Ας περάσουμε, όμως, στον Ολυμπιακό. Ποια έκπληξη μπορεί να έτοιμάζει στην Μπάρτσα;

"Εμείς δεν έχουμε μυστικά και εκπλήξεις. Ολοι γνωρίζουν πως η ενέργεια και ο ενθουσιασμός που βγάζουμε στο γήπεδο μας έχει φέρει ως εδώ. Κάναμε πολύ καλά παιχνίδια στα πλέι οφ και πιστεύω πως απέναντι στην Μπαρτσελόνα, θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Τα νέα παιδιά που έχουμε στο ρόστερ μας έχουν αποδείξει πως δεν φοβούνται. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουν και τώρα. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και πιστεύω πως θα φανεί και εδώ στην Τουρκία το καλό μας πρόσωπο".

Για το τέλος αφήσαμε τις εκτιμήσεις του ή αν θέλετε, τις προτιμήσεις του Χάινς για τον άλλον ημιτελικό. Αυτόν της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό:

"Ειλικρινά δεν το σκέφτομαι καθόλου. Το μόνο που με νοιάζει είναι να περάσουμε εμείς στον τελικό. Μόνο τότε θα ασχοληθούμε με το ποιος έχει προκριθεί από το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ. Ας προκριθούμε εμείς λοιπόν και τότε τα ξαναλέμε...".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ