2012-05-11 20:32:13
Φωτογραφία για Αδιέξοδο και κάλπες τον Ιούνιο! Διαφώνησαν και πάλι Βενιζέλος- Τσίπρας
Αναπόφευκτες είναι πλέον οι εκλογές μετά την άρνηση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ότι  αρνήθηκε την πρόταση του κ. Βενιζέλου για σχηματισμό κυβέρνησης με την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κ. Βενιζέλος επέμενε στην πρόταση για κυβέρνηση με δική μας συμμετοχή που θα εφαρμόσει το μνημόνιο. Την άρνηση δεν τη δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ελληνικό λαός την Κυριακή» είπε χαρακτηριστικά.

«Οι κύριοι Βενιζέλος και Σαμαράς δεν κατάλαβαν το αποτέλσμα των εκλογών. Ο κ. Σαμαράς γίνεται κουραστικός διαβάλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι δκοί μας ομοϊδεάτες στην ΕΕ στάθηκαν στο πλευρό του λαού. Ας αφησει ο κ. Σαμαράς την καραμέλα περί δραχμής» είπε μεταξύ άλλων.

«Μετά την χθεσινή μετατόπιση του κ. Κουβέλη και την ευθυγράμμιση των κυρίων Βενιζέλου και Σαμαρά έχουμε μπροστά μας τρια κόμματα υπέρ της συγκυβέρνησης. Εμείς κοιτάμε το λαό στα μάτια. Δεν μιλάμε με δύο γλώσσες» είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «το μνημόνιο το έχει ήδη καταγγείλει ο λαός. Δεν δικαιούται να το εφαρμόσει καμία κυβέρνηση».

«Καλούμε τις πολιτικές δυνάμεις να μιλήσουν επί της ουσίας. Η νεα κυβέρνηση θα επιμείνει στα νέα μέτρα; Ναι ή όχι; Ας μας δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις και ας αφήσουν τα επικοινωνιακά τερτίπια» επισήμανε.

πηγή:newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ