2012-05-11 22:52:35
Φωτογραφία για Ζ. ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ: Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου
Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν μοίρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ.

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως νιώθει περήφανος για τους παίκτες του, καθώς έδειξαν τον χαρακτήρα τους και την επιθυμία τους, ενώ υποστήριξε πως ο πρώτος ημιτελικός κρίθηκε σε μικρές λεπτομέρειες. Παράλληλα, συνεχάρη την ρώσικη ομάδα για την πρόκριση στον τελικό.

«Καλησπέρα σε όλους. Πριν έρθουμε στο Final 4 καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια. Γνωρίζαμε πόσο δύσκολο ήταν να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σαν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παίζοντας ένα καλό παιχνίδι. Αποδώσαμε καλά, είχαμε αρκετά υψηλό επίπεδο, κάναμε εννέα ασίστ και αισθάνομαι υπερήφανος με τους παίκτες μου, που έδειξαν για ακόμα μία φορά το χαρακτήρα και την επιθυμία τους. Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο κι έκριναν τον αγώνα. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ, η τύχη ήταν στο πλευρό της. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους παίκτες του. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά και τους φιλάθλους μας, που μας στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης».


Σήμερα κάνατε ένα μεγάλο αγώνα από κάθε άποψη. Το παιχνίδι έμοιαζε με τελικό. Ασπάζεστε αυτή την άποψη;

«Πράγματι, δεν έμοιαζε με ημιτελικό. Αμφότερες οι ομάδες είχαν καθορίσει το στόχο τους, ο οποίος ήταν κοινός: η πρόκριση στον τελικό. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπαιξε πολύ καλά κι όντως ο αγώνας έμοιαζε περισσότερο με τελικό».

Μπορείτε να μας πείτε περιληπτικά για τα τελευταία 8 δευτερόλεπτα του αγώνα;

«Ήταν μια πετυχημένη ερώτηση, διότι θα δώσω μια απάντηση με την δική μου φιλοσοφία. Δεν έχει τόση σημασία, λοιπόν, το τελευταίο δεκάλεπτο για εμένα, προσωπικά κοιτάζω όλο το παιχνίδι. Το κάθε δευτερόλεπτο είχε μεγάλη σημασία, όχι μόνο τα τελευταία οκτώ. Για εμένα δεν ήταν τα πιο σημαντικά».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
3 βήματα για επίπεδη κοιλιά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
3 βήματα για επίπεδη κοιλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ