2012-05-12 02:53:35
Φωτογραφία για ΝΤΟΡΣΕΪ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΣΚΑ
Ξετρελαμένος ο Τζόι Ντόρσεϊ μετά τη νίκη - πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για νίκη και επί της ΤΣΣΚΑ την Κυριακή (13/05).

«Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι μία καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Εμείς όμως δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο του ματς και δεν πιστεύαμε πως είμαστε χειρότεροι από αυτούς. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, όπου ο καθένας ξέρει το ρόλο του. Μπήκαμε στο παρκέ για να παλέψουμε και να εκτελέσουμε ό,τι κάναμε τις προηγούμενες μέρες. Είναι ένα μεγάλο συναίσθημα το να είμαι στον τελικό, στην πρώτη μου χρονιά στην Ευρωλίγκα. Είναι μία πολύ σκληρή διοργάνωση και όσο πιο πολύ προχωράει, τόσο γίνονται ακόμη πιο δύσκολα τα παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο σέντερ των ερυθρόλευκων, συμπληρώνοντας:

«Θα παλέψουμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ, αλλά θα πάμε για τη νίκη την Κυριακή. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να παλέψει για τον τίτλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ